Uitzending
Tijd voor MAX - Anne-Marie Jung is ram
Tijd voor MAX - Anne-Marie Jung is ram

Anne-Marie Jung is ram

Tijd voor MAX

12-11-2018

| 521 x bekeken | 0 reacties
7
Zangeres en actrice Anne-Marie Jung is te gast. Ze staat in het theater met haar tweede solovoorstelling RAM, naar haar sterrenbeeld. In RAM neemt ze ons mee op een muzikale reis langs excentrieke maar ook herkenbare typetjes en daarvan krijgen we alvast een voorproefje, want Anne-Marie treedt ook voor ons op.

Verder spreken we met Jeroen Thijssen, van wiens hand de biografie over de vijf jaar geleden overleden culinair journalist Johannes van Dam is verschenen.

En Floor van Liemt kreeg op haar twintigste te horen dat ze longkanker had. Tijdens haar ziekte schreef ze columns in de NRC. En ze vertelt haar verhaal nu ook in het boek 'Witte raaf', een uitzonderlijk verhaal.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anne-Marie Jung en Johannes van Dam te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Anne-Marie Jung is ram werd uitgezonden op maandag 12 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie