Uitzending
Tijd voor MAX - Ben Liebrand ontvangt Buma Stemra Award

Ben Liebrand ontvangt Buma Stemra Award

Tijd voor MAX

9-3-2020

| 161 x bekeken | 0 reacties
6
Vorige week ging Sanne Wallis de Vries in première met haar voorstelling KOM, waarin ze op haar eigen manier de rauwe realiteit bespreekt. Ze neemt de stand van de wereld op absurdistische, en tegelijk bezorgde wijze op de korrel.

Presentatoren Roos Moggré en Andrew Makkinga leiden van 2 t/m 17 mei alle persconferenties die ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival worden gehouden. Er staan 87 persconferenties gepland in het perscentrum van Rotterdam Ahoy en er worden 1500 journalisten verwacht, dus de twee mogen zich alvast gaan warmlopen.

Ben Liebrand draaide als eerste DJ in Europa plaatjes aan elkaar. Met zijn remixen was hij de inspiratiebron voor veel grote Nederlandse DJ's, zoals Armin van Buuren en DJ Tiësto en zijn versies van verschillende nummers gingen de hele wereld over. Voor zijn oeuvre ontvangt hij nu een Buma Stemra Award.

Danny Froger heeft een nieuwe single uitgebracht! Het nummer heeft hij speciaal gemaakt voor zijn geliefde. In Tijd voor MAX treedt hij op en vertelt hij over zijn nieuwe projecten.

In de keuken staat Janny van der Heijden om te vertellen over de Nationale Week zonder Vlees.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ben Liebrand, Roos Moggré en Sanne Wallis de Vries te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Ben Liebrand ontvangt Buma Stemra Award werd uitgezonden op maandag 9 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie