Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 18

Aflevering 18

RTL Tour du Jour

15-7-2013

| 2265 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Coupe-Kittel voor Koen
Een verloren weddenschap betekent in deze Tour een niew kapsel. Argos-Shimano-renner Koen de Kort krijgt het kapsel van ploeggenoot Marcel Kittel, de successprinter.

Gert bezoekt 'ma van Poppel'
Gert Jacobs bezoekt dit keer de moeder van Danny en Boy van Poppel.

'Samen klaarkomen!'
Als de heren Derksen en Plankaert de overenthousiaste beelden uit de auto van een ploegleider hebben gezien, ligt de vergelijking met een orgasme voor de hand.

Danny van Poppel naar huis
De 19-jarige debutant in de Tour, Danny van Poppel, houdt het voor gezien. De laatste week van de Tour zit hij gewoon weer thuis. Marcel Meijer vraagt waarom hij deze keus heeft gemaakt.

Froome is het zat
Wanneer gele trui drager Froome op een persconferentie opnieuw naar doping wordt gevraagd, heeft hij er genoeg van en stapt op.

Rustdag Belkin-ploeg vol pers
Ook voor de Belkin-ploeg met Bauke Mollema en Laurens ten Dam is het een rustdag in de Tour. Er staat echter heel wat pers op de twee succesvolle renners te wachten.

Boogerd: 'verhaal over broer is onzin'
Michael Boogerd legt uit dat het verhaal dat zijn broer Rini hem bloeddoping heeft gegeven voor een bergetappe niet waar is. Ook broer Rini komt aan het woord over dit verhaal uit een boek van twee NRC-journalisten.

Boogerd aan tafel met 'onthuller'
Michael Boogerd zit aan tafel met NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch. Deze krant bracht de waarheid rond het dopinggebruik van Boogerd aan het licht.

Eddy achter de drums
Oud-wielrenner Eddy Plankaert is van alle markten thuis. Zo drumt hij de opening van Tour Du Jour mee.

Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 18 is uitgezonden op maandag 15 juli door RTL7. De presentatie was in handen van Wilfred Genee, Marcel Maijer en Erik Dijkstra.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws