Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 21

Aflevering 21

RTL Tour du Jour

26-7-2019

| 301 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Etappe 20 ingekort: 'Maar 59 kilometer koersen'
De 20e etappe van de Tour de France wordt ingekort door regen meer modderstromen. De etappe wordt ingekord naar 59 kilometer waardoor wordt alleen het laatste de deel verreden wordt. Om 15.30 zal er gestart worden.

Kruijswijk kon niet mee met Bernal: 'Ik moest echt passen'
Steven Kruijswijk baalt dat etappe af werd gebroken, waardoor het plan om uit te lopen in het klassement niet door ging. Ook moest de renner erlijk toegeven dat hij niet mee kon met de aanval van Egan Bernal.

Heeft Bernal de Tour gewonnen? 'Ja, focus Kruijswijk op podium en Alaphilippe'
Volgens de mannen aan tafel heeft Egan Bernal in de etappe van vrijdag de Tourzege veiliggesteld. Het is nu aan Steven Kruijswijk om zich op Julian Alaphilippe te richten om op het podium te komen.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij en Stef Clement te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 21 werd uitgezonden op vrijdag 26 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie