Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 19

Aflevering 19

RTL Tour du Jour

24-7-2019

| 332 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Martin en Rowe over uitsluiting: 'Een grote schok'
Tony Martin en Luke Rowe reageren in een gezamenlijke video op hun uitsluiting van de Tour de France. Dat gebeurde na een conflict dat beide mannen hadden tijdens de rit naar Gap.

Curvers oneens met Boogerd: 'Ik sta achter die No Needle Policy'
Michael Boogerd en Roy Curvers zijn het niet met elkaar eens over de No Needle Policy die bestaat in de wielerwereld. Volgens Boogerd gebeurt het in meerdere sporten dat atleten via een naald extra water toegediend krijgen en kan het geen kwaad. Team Sunweb-renner Curvers vindt dat je dan een grijs gebied betreedt en dat je een etappe op eigen kracht moet kunnen voltooien.

Mollema genoot: 'Die man-tegen-mangevechten liggen me altijd wel'
Bauke Mollema werd woensdag vierde in de etappe naar Gap en sprak met Filemon Wesselink. De Nederlander laat blijken genoten te hebben van de ontsnapping waaraan hij deelnam.

Kruijswijk en Poels over incident tussen Martin en Rowe
Tony Martin en Luke Rowe zijn woensdagavond uit de Tour de France gezet wegens een conflict tijdens de etappe naar Gap. Steven Kruijswijk en Wout Poels reageerden na afloop op het incident tussen de twee. Toen was nog niet bekend dat het duo de Tour moet verlaten.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij, Stef Clement en Roy Curvers te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 19 werd uitgezonden op woensdag 24 juli door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie