Uitzending
RTL Tour du Jour - Aflevering 20

Aflevering 20

RTL Tour du Jour

25-7-2019

| 289 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Tour du Jour onder andere:

Zeeman over duwtje voor Alaphilippe: 'Dat klinkt als valsspelen'
Julian Alaphilippe kreeg tijdens de eerste etappe door de Alpen een duwtje van zijn soigneur. Voor die actie werd een boete uitgedeeld van 450 euro; volgens de mannen aan tafel is dat te soft. Merijn Zeeman, sportief directeur bij Jumbo-Visma, reageert op het incident.

Veelbesproken last minute dopingcontrole: 'Dat was even wennen'
Jumbo-Visma en Ineos kregen vlak voor de start van de etappe te maken met een dopingcontrole. Een nieuw fenomeen in de wielerwereld, waar niet iedereen om staat te springen. Dylan Groenewegen en Dylan van Baarle reageren na afloop van de etappe.

Kruijswijk: 'Proberen de schade te beperken'
Steven Kruijswijk zakt na de eerste etappe door de Alpen naar de vierde plek in het algemeen klassement. De Nederlander legt net als ploeggenoten Dylan Groenewegen en Laurens de Plus uit hoe hij deze dag beleefde.

In deze uitzending van RTL Tour du Jour waren Maarten Tjallingii, Eric Corton, Frank Evenblij en Stef Clement te gast. Filemon Wesselink deed in deze uitzending verslag voor RTL Tour du Jour. Michael Boogerd was in deze uitzending van RTL Tour du Jour deskundige. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma RTL Tour du Jour met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op donderdag 25 juli door RTL7 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie