Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 97

Aflevering 97

RTL Late Night

29-5-2018

| 1412 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

R&B Oldskool Band treedt op met mash-up
Dit najaar gooit presentator John Williams het over een hele andere boeg: hij trekt met een muziekprogramma langs de theaters. De band geeft vast een voorproefje!

Yehudi Moszkowicz: ''De rechter haalde een mes tevoorschijn''
Advocaat Yehudi Moszkowicz staat verdachten en slachtoffers van de meest aansprekende rechtszaken van Nederland bij. In zijn nieuwe boek 'Moord, doodslag en andere zaken' beschrijft hij in een serie opzienbarende verhalen zijn dagelijkse praktijk. Moszkowicz laat de mensen achter de krantenkoppen zien.

''De naam Moszkowicz heeft behoorlijk wat schade gehad''
Advocaat Yehudi Moszkowicz staat verdachten en slachtoffers van de meest aansprekende rechtszaken van Nederland bij. Hij is de enige uit zijn familie die nog advocaat is.

Milouska: ''Ik wil dat Joris uit zichzelf veganist wordt''
Presentator Milouska Meulens is al twaalf jaar overtuigd veganist. Het liefst ziet ze dat haar gezin ook meegaat in haar eetgewoontes. In de documentaire 'Boter, Kaas noch Eieren' onderzoekt ze hoe gezond haar dieet eigenlijk is.

Helga van Leur vertelt wat we tegen wateroverlast moeten doen
Delen van ons land hebben te maken met zware onweersbuien. Er zijn echt maatregelen nodig. Weervrouw Helga van Leur ziet de bui al jaren hangen. Zij rekent erop dat het allemaal nog erger wordt en vertelt welke maatregelen we moeten nemen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren John Williams, Milouska Meulens en Helga van Leur te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 97 werd uitgezonden op dinsdag 29 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie