Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 94

Aflevering 94

RTL Late Night

24-5-2018

| 1397 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Gavin James speelt zijn nieuwe single Always
De Ierse singer-songwriter Gavin James brak in 2015 door in ons land met zijn hit Book Of Love. In 2016 ging hij daar nog eens overheen met de Mark McCabe-remix Nervous die maar liefst een half jaar in de Top-40 stond. Nu zingt hij zijn nieuwe single 'Always', die hij vol spijt schreef nadat zijn relatie uitging.

André Kuipers vertelt over zijn fascinatie voor de film A Space Odyssey
Vijftig jaar geleden kwam de baanbrekende sciencefictionfilm 2001: A Space Odyssey uit. De film van regisseur Stanley Kubrick wordt gezien als een sciencefiction-meesterwerk. André Kuipers zag de film als 12-jarig jongetje en is sindsdien gefascineerd door de film en de ruimte.

Jane Goodall: ''We vernietigen de enige planeet waar we kunnen leven''
Jane Goodall is één van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. In de jaren zestig begint ze met het observeren van chimpansees in de jungle van Gombe, Tanzania en doet baanbrekende ontdekkingen. Nu is ze 84 jaar, reist 300 dagen per jaar de wereld over en vecht onvermoeibaar voor de bescherming van chimpansees en onze planeet

Maxima zorgt met dragen van diadeem voor historische sensatie
Maxima heeft een wel heel bijzondere diamanten diadeem gedragen. Het indrukwekkende juweel werd 47 jaar geleden voor de laatste keer gedragen door koningin Juliana en is daarna nooit meer gesignaleerd.

Silene over neerhalen vlucht MH17: ''Rusland heeft een moord op zijn geweten van 298 op mensen''
De Buk-raket waarmee vlucht MH17 uit de lucht werd geschoten is afgevuurd door een installatie van het Russische leger. Dat is volgens het team dat onderzoek doet naar de aanslag onomstotelijk vast komen te staan. . Nabestaanden Silene en Rob Fredriksz verloren hun zoon Bryce en zijn vriendin Daisy bij de aanslag en hopen met de nieuwe informatie een stapje dichterbij de veroordeling van de daders te komen.

In deze uitzending van RTL Late Night was André Kuipers te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 94 werd uitgezonden op donderdag 24 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie