Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 99

Aflevering 99

RTL Late Night

31-5-2018

| 1291 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Bizarre beelden: dagelijks leven gaat door tijdens schietpartij in Rio
Rio de Janeiro werd flink onder handen genomen voor grote internationale sportevenementen in 2014 en 2016. Favela's werden schoongeveegd, er kwam extra politie op straat en er werden enorme sportcomplexen uit de grond gestampt. Na de Olympische Spelen zijn die wijken veranderd in gevaarlijke no go-area's. Documentairemaakster Elise Roodenburg vertelt hoe haar wijk in Rio de Janeiro razendsnel achteruit is gegaan de afgelopen jaren. Ondanks dat woont Elise er nog erg graag.

Marco tegen Humberto: "Ik ga je missen man, je bent een icoon!"
Marco Borsato had nog enkele mooie woorden voor Humberto Tan, bij wie hij de afgelopen vijf jaar vaak aan tafel schoof bij RTL Late Night.

Vrachtwagenchauffeur Peter redde slachtoffers Ut°ya: "Het was heftig"
Op 22 juli 2011 schoot de rechtsextremistische Anders Breivik tientallen jongeren dood op het eiland Ut°ya. Vrachtwagenchauffeur Peter van Dinten was aan de overkant van het water en hielp jongeren uit het water. Hij vertelt hoe hij die dag ervaren heeft.

In deze uitzending van RTL Late Night was Marco Borsato te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 99 werd uitgezonden op donderdag 31 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie