Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 96

Aflevering 96

RTL Late Night

22-5-2017

| 779 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Roxeanne Hazes komt met debuutalbum
Roxeanne Hazes komt met haar debuutalbum. Het eerste nummer daarvan, Ik Was Toch Je Meisje, is de allereerste solosingle van Roxeanne.

Worst hangover ever: pizza bezorgd op bed
Na een wilde stapavond heeft iedereen er weleens last van: een kater. Deze jongeman had zo'n heftige, dat hij de pizzabezorger vroeg om aan bed te bezorgen. Én dat deed de beste man!

Bewaar je navelstreng: grote voordelen!
Joost Kartman van Stamcelbank Nederland geloofde zijn ogen niet toen hij op een congres was over stamcelonderzoek. Hij zag daar twee autistische jongetjes die, na het toedienen van stamcellen, enorm zijn ontwikkeld! Hoe werkt dit?

Mag politie binnenkort hoofddoeken dragen?
Politiewoordvoerster Ellie Lust heeft de Jos Brink Oeuvreprijs gewonnen. Ze wil homoseksualiteit binnen én buiten de politie geaccepteerd krijgen. Hoe ver moet de politie gaan in het accepteren van uitingen op andere vlakken, zoals religie?

Roze in Blauw: homoseksualiteit bij de politie
Politiewoordvoerder Ellie Lust heeft de Jos Brink Oeuvreprijs gewonnen. Ze zet zich vol passie in voor het bespreekbaar maken van homoseksualiteit binnen én buiten de politie.

Ajax: "Het wordt een hele zware opgave"
Aanstaande woensdag speelt Ajax in de Europa League-finale tegen Manchester United. Zullen ze winnen? Volgens sportverslaggever Jack van Gelder wordt het een zware opgave voor Ajax.

Wint deze Nederlander 100e editie van Giro d'Italia?
De Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin blijft niet onopgemerkt. Dit talent zou weleens de Giro d'Italia kunnen winnen! Oud-profwielrenster Marijn de Vries is onder de indruk van zijn prestaties.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ellie Lust, Jack van Gelder en Roxeanne Hazes te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 96 werd uitgezonden op maandag 22 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie