Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 91

Aflevering 91

RTL Late Night

15-5-2017

| 830 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Evelyn Struik vertelt over haar tv-programma 'Verminkt', over mislukte chirurgische ingrepen. -John de Wolf, Brigitte Kaandorp en Wouter Bos praten over het kampioenschap van Feyenoord. -Erik Derijks en Moniek Hanssen zijn verbijsterd: de Poolse automobilist die hun dochtertje en (schoon-)ouders doodreed, is vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Metamorfose Suske & Wiske: tante Siliconia
Vanaf woensdag zullen Suske en Wiske niet meer hetzelfde zijn, want het duo is een transformatie ondergaan. Ze gaan vanaf dan een stuk moderner door het leven! En zij zijn niet de enige die een verandering zijn ondergaan...

Verbijsterd: dader van moord op drie mensen vrijgelaten
De Poolse automobilist die vier jaar geleden peuter Ize en haar grootouders doodreed, blijkt vervroegd te zijn vrijgekomen. De ouders van Ize zijn verbijsterd dat de dader nu alweer op vrije voeten is. Aan tafel doen ze hun verhaal.

Formatie: het ging helemaal mis
Vandaag is onverwachts de formatie van VVD, CDA, D66 en GroenLinks stukgelopen op migratie. Oud-politicus Boris van der Ham is ook verrast door deze mislukking.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Brigitte Kaandorp, Evelyn Struik, John de Wolf, Wouter Bos en Boris van der Ham te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 91 werd uitgezonden op maandag 15 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie