Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 93

Aflevering 93

RTL Late Night

17-5-2017

| 1019 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Dirk Kuyt is te gast. De held van Rotterdam maakte Feyenoord afgelopen weekend kampioen door drie keer te scoren in de kampioenswedstrijd. Hij blikt terug op afgelopen seizoen en de onvergetelijke huldiging. -Romy Monteiro maakt haar opwachting in 'Let's Dance' in de Ziggo Dome, de grootste discotheek van Nederland. Ze vertelt over haar nieuwe avontuur én treedt op. SP-leider Emile Roemer is te gast. Een terugblik op het debat van vandaag naar aanleiding van de mislukte formatiegesprekken en een vooruitblik op mogelijke alternatieven voor de formatie.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Samantha heeft bijzondere tattoo van Dirk Kuyt
Samantha liet gisteren deze tattoo zetten met een wel heel bijzondere reden. Aan haar held vertelt ze het verhaal achter de tattoo.

Oud-collega's bedanken Dirk Kuyt voor mooie jaren
Louis van Gaal, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en nog meer oude collega's hebben een leuk berichtje voor Dirk Kuyt.

"Papa ik hoop dat je een goede trainer wordt"
Dirk Kuyt zet een punt achter zijn voetbalcarrière. Speciaal voor deze gelegenheid hebben zijn vrienden en familie een filmpje voor hem gemaakt.

Dirk Kuyt deelt zijn plannen voor de toekomst
Vanmiddag maakte Dirk Kuyt bekend dat hij stopt met voetballen en dat doet hij op zijn hoogtepunt. De grote vraag is natuurlijk: wat gaat hij nu doen?

Feyenoordfan Emile Roemer trots op landskampioen Feyenoord
Zodra het over Feyenoord gaat verschijnt er een grote glimlach op het gezicht van Emile Roemer.

"Het land moet bestuurd worden maar je moet ook politiek geloofwaardig blijven"
De formatie-soap begint weer helemaal opnieuw en Emile Roemer zou hier zomaar een sleutelrol in kunnen gaan spelen. Laat hij zich dan toch misschien verleiden om met de VVD samen te werken?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Dirk Kuijt, Emile Roemer en Romy Truggelaar te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 93 werd uitgezonden op woensdag 17 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie