Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 89

Aflevering 89

RTL Late Night

17-5-2018

| 779 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Guus Meeuwis zingt nieuwe single 'Gewoon Gelukkig Zijn
Tijd voor een nieuwe single van Guus Meeuwis! Vandaag zingt hij 'Gewoon Gelukkig Zijn'.

Huisarts Katherijne Slot vertelt over meest afschuwelijke moment uit haar carrière
Steeds meer patiënten dienen een schadeclaim in tegen hun huisarts. De afgelopen vijf jaar nam het aantal ingediende claims zelfs met 55% toe. De meeste claims worden ingediend door patiënten die een hart- of herseninfarct hadden, die niet werd herkend door de huisarts. Katherijne Slot is zo'n huisarts tegen wie een tuchtklacht én een schadeclaim werd ingediend. Ondanks het feit dat beiden uiteindelijk werden afgewezen heeft het wel een enorme impact op haar gehad. Zij vindt het belangrijk dat huisartsen hier open over zijn en vertelt haar verhaal.

Guus Meeuwis & Carel Kraayenhof spelen 'Gevallen of Gevlogen'
Zanger Guus Meeuwis en bandeonist Carel Kraayenhof zingen en spelen samen het mooie nummer 'Gevallen of Gevlogen' van Guus Meeuwis.

Bandeonist Carel Kraayenhof verrast door bekende artiest
Bandeonist Carel Kraayenhof heeft met veel bekende artiesten samengewerkt. Een aantal van hen hebben een mooie verrassing voor hem.

Nog één keer: de traan van koningin Maximá op haar bruiloft
Humberto Tan kijkt met bandeonist Carel Kraayenhof nog een keer terug op het tv-moment van 2002: de traan van Maximá op haar bruiloft.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Carel Kraayenhof, Guus Meeuwis, Michiel Huisman en Raemon Sluiter te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 89 werd uitgezonden op donderdag 17 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee