Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 88

Aflevering 88

RTL Late Night

10-5-2017

| 772 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Cabaretiers Mylou Frencken en Brigitte Kaandorp willen het kleinkunstlied uit het verdomhoekje halen. Op geheel eigen wijze brengen ze een ode aan het lied. -Jan van de Ven en Thijs Roovers van PO in Actie lichten toe waarom de werkdruk voor leraren op de bassischolen te hoog is en het salaris veel te laag. -Tv-chef Miljuschka Witzenhausen en chef-kok Joris Bijdendijk praten over het bereiden van eetbare insecten.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Brigitte Kaandorp op haar best met de ukelele
Brigitte Kaandorp sluit de show af met een ietwat dramatisch liedje dat ze schreef vlak voordat haar zoon vertrok naar AustraliŽ.

Doventolk gaat helemaal los bij optreden Snoop Dogg
Het 'optreden' van een doventolk naast Snoop Dogg gaat helemaal viral. En als je het ziet, begrijp je waarom!

Insecten eten: smullen geblazen?
Overal ter wereld worden sprinkhanen, kevers, maden en mieren al gegeten. Waarom trekken Nederlanders nog vaak een vies gezicht bij de gedachte alleen al? Eigenlijk is het helemaal niet zo vies. Tv-chef Miljuschka Witzenhausen en chef-kok Joris Bijdendijk leggen uit waarom het eten van insecten helemaal niet zo'n slecht idee is.

John de Wolf heeft bijzondere boodschap voor alle Feyenoord-fans
Rotterdam maakt zich opnieuw op voor een mogelijk kampioensweekend. Afgelopen zondag liepen de geplande festiviteiten uit op rellen en dat was helaas niet de eerste keer dat zogenaamde Feyenoord-supporters zich niet wisten te gedragen. Speciaal voor hen heeft hij een speciale oproep gemaakt.

Hoe reageren Amerikanen op ontslag van FBI-Baas James Comey?
Gisteren verbaasde Donald Trump vriend en vijand met het ontslag van FBI-baas James Comey. Stopt hij hiermee het onderzoek naar zijn banden met de Russen? Hoe denken de Amerikanen over het ontslag van de FBI-baas?

"Leerkrachten vluchten weg uit het primair onderwijs"
Vandaag debatteert de Tweede Kamer over de werkdruk in het onderwijs. Meesters Thijs Roovers en Jan van de Ven voorspellen een onderwijsramp.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Brigitte Kaandorp, Miljuschka Witzenhausen, Mylou Frencken en John de Wolf te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 88 werd uitgezonden op woensdag 10 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie