Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 93

Aflevering 93

RTL Late Night

21-5-2014

| 2647 x bekeken | 0 reacties
6
Premier Mark Rutte schuift aan om Nederland warm te maken voor de Europese verkiezingen en sportjournalist Mart Smeets komt langs om te praten over de documentaire die hij heeft gemaakt heeft over de Nederlandse hockeymannen: 'Het Andere Oranje, En Die Andere Bondscoach. Saskia Noort en Jan Heemskerk komen langs voor hun maandelijkse column over de verschillen tussen mannen en vrouwen en bespreken het fenomeen 'happy singles'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Rutte pas tevreden als iedereen bij Europese verkiezingen stemt
Het zag er even naar uit dat Mark Rutte zich moest verantwoorden in de Tweede Kamer, maar de oppositie vond het uiteindelijk prima dat hij in RTL Late Night aan tafel zat. Dat heeft allemaal te maken met de Europese verkiezingen waarvoor de premier ons warm voor wil maken.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste filmpjes van de dag.

De kijkersvragen aan Mark Rutte
Hoe kan Mark Rutte jou naar de stembus krijgen? Wat wil je weten over het Europa van nu? Waar maak jij je druk om als het om Europa gaat? Drie kijkers vroegen het aan onze premier.

Mart Smeets: Hockey zal twee weken lang buitengewoon populair zijn
Sportjournalist Mart Smeets volgde in aanloop naar het WK hockey in Den Haag de Nederlandse mannenploeg van binnenuit als een 'fly on the wall'. In zijn documentaire Het Andere Oranje, En Die Andere Bondscoach voelt Mart bondscoach Paul van Ass aan de tand, stelt hij vooroordelen ter discussie Ún laat hij zien dat de hockeyers tot het uiterste gaan voor dat ene grote doel: wereldkampioen worden in eigen land.

Premier en Humberto stemmen in met campagnefilmpje tegen seksueel geweld
Saskia Noort plaatste vanmorgen een duidelijke boodschap op Twitter. In het filmpje maken onder anderen de Amerikaanse president Obama, Daniel Craig en Benicio Del Toro duidelijk dat het afgelopen moet zijn met seksueel geweld tegen vrouwen. Saskia, die zelf op haar veertiende werd verkracht, wil dat er ook een Nederlands filmpje komt. Onze premier Mark Rutte en Humberto Tan hebben in RTL Late Night al gezegd dat zij willen meewerken.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Heemskerk, Mark Rutte, Mart Smeets en Saskia Noort te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 93 werd uitgezonden op woensdag 21 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie