Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 94

Aflevering 94

RTL Late Night

22-5-2014

| 3019 x bekeken | 0 reacties
7
Harry Vermeegen en oud-profvoetballer Jaap Stam hebben één ultieme missie: de wereldbeker naar Nederland halen. In het nieuwe programma 'Harry From Oranje' laten beide heren zien hoe dat gaat lukken. Bioloog Menno Schilthuizen vertelt waarom de geslachtsorganen een belangrijke rol spelen in de evolutie en seksuologe Goedele Liekens komt daar natuurlijk over meepraten. Mert Ugurdiken is dé Nederlandse YouTube-sensatie van dit moment met zijn webserie 'Marokkaan Geeft Rijles'. Mert schuift aan bij Humberto om te praten over zijn succes.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Een gebroken klomp brengt ongeluk'
In het nieuwe programma Harry from Oranje komen oud-profvoetballer Jaap Stam en voetballiefhebber van het eerste uur Harry Vermeegen samen met het oog op het naderende WK. Ze hebben één ultieme missie. Hoe mooi zou het zijn als die wereldbeker straks naar Nederland gaat? Om 'onze' jongens optimaal voor te bereiden, brengen Jaap en Harry de concurrentie in kaart, leggen hun zwakheden bloot en gaan op zoek naar hun geheime wapen.

Dit filmpje van Mert is meer dan 1 miljoen keer bekeken
Mert Ugurdiken is dé Nederandse YouTube-sensatie van dit moment! Dit filmpje van hem is al meer dan 1 miljoen keer bekeken. Heb jij 'm al gezien?

2 Unlimited - No Limit
Back to the 90's: hitmachine 2 Unlimited is weer helemaal back on track. Anita Doth en Ray Slijngaard reizen - inmiddels met de nodige levenservaring - de wereld rond om het publiek uit hun bol te laten gaan op klassiekers No Limit, Get Ready For This en Tribal Dance. Ze staan zaterdag in een volle ArenA bij de Toppers maar in RTL Late Night alvast een voorproefje van hun opzwepende show.

Goedele Liekens: Mannelijk geslachtsorgaan is kunstwerkje
Piemels en vagina's; iedereen heeft er één en iedereen praat erover. Maar dat geslachtsorganen ook een belangrijke rol spelen in de evolutie van mens en dier, dat is nog niet zo lang bekend. Bioloog Menno Schilthuizen schreef er het boek Darwins Peepshow over en legt uit hoe dit allemaal in z'n werk gaat. Ook aan tafel seksuologe Goedele Liekens, die als schrijfster van Haar Penisboek én Het Vaginaboek, eveneens expert is op het gebied van geslachtsdelen.

Mert Ugurdiken: Dat mensen om mijn filmpjes lachen, prachtig!
Met ruim 150.000 abonnees en gemiddeld 700.000 kijkers voor zijn webserie Marokkaan Geeft Rijles is Mert Ugurdiken dé Nederandse YouTube-sensatie van dit moment! Vanavond gaat de tweede reeks van deze populaire serie van start met een heuse première in Het Ketelhuis. Direct daarna schuift Mert bij Humberto aan om te praten over zijn succes.

'Spijt Frank R. staat in vreemd daglicht'
De zaak van de internetpedo uit Cuijk is misselijkmakend en haast de smerig om te volgen. Frank R. gaat zo gruwelijk en geraffineerd te werk met zeer jonge slachtoffers dat de haren je ten berge rijzen. Rechtbankjournalist Saskia Belleman volgt de zaak in Assen en Liesbeth Hop van Jeugd en Media wil ervan leren om onze jongeren te beschermen tegen dit soort mensen.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste filmpjes van de dag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jaap Stam, Harry Vermeegen, Goedele Liekens, Anita Doth en Ray Slijngaard te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 94 werd uitgezonden op donderdag 22 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie