Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 88

Aflevering 88

RTL Late Night

14-5-2014

| 9003 x bekeken | 0 reacties
7
Model en actrice Touriya Haoud is in Nederland voor de opening van haar PR-kantoor in Amsterdam en ze vertelt in hoeverre ze over een definitieve terugkeer nadenkt. Jan Smit en Johnny de Mol vertellen over de WK-hit 'Nederland Wordt Kampioen', die ze samen hebben opgenomen. Schrijfster en actrice Elle van Rijn vertelt over haar onlangs verschenen boek 'Overnight Millionaire, over een zwerver die plotseling ontdekt dat zijn vader een miljonair was.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Touriya laat deur op kier staan voor Sylvie
Op werkgebied gaat het Touriya Haoud voor de wind met een PR-bureau in Los Angeles en een nieuwe vestiging in Amsterdam. Maar privé maakt Touriya lastigere tijden door. Twee maanden geleden spat the American Dream van Touriya en haar man Greg uit elkaar spat. Het tweetal gaat scheiden. Ook de ruzie met Sylvie Meis wordt breed uitgemeten in de pers. Sylvie beschuldigde Touriya ervan dat ze verhalen over haar heeft verkocht. Terwijl ze normaal gesproken achter de schermen actief is, staat de brunette ineens in de spotlight. "Ik ben niet blij dat ik in de bladen sta. In Nederland is het één groot mediacircus. En vaak is de toon heel negatief. Natuurlijk heb ik fouten gemaakt." In RTL Late Night vertelt Touriya: "Sylvie en ik hebben een heel mooie relatie gehad maar de vriendschap is voorbij. Het boek is gesloten." Ze vindt het belachelijk dat Sylvie denkt dat zij verhalen over haar zou hebben verkocht. "Ik ken haar al vijftien jaar. Als ik een verhaal over haar wou verkopen had ik dat al jaren geleden kunnen doen. Ik had een boek kunnen schrijven. Om voor een paar honderd euro mijn verhaal te verkopen schiet ik niks mee op. Ik verdien mijn geld." Ze heeft naar eigen zeggen geprobeerd om nog contact te zoeken met haar voormalige hartsvriendin. "Het heeft me geraakt maar wat had ik kunnen doen? Ik heb Sylvie een berichtje gestuurd. Ze heeft daar niet op gereageerd. Zij had ook kunnen bellen." Toch laat Touriya haar deur op een kier staan voor Sylvie. "Als ze voor mijn deur staat doe ik open. Zo ben ik." Maar Touriya zit niet bij de pakken neer en opent een Nederlandse vestiging van haar bedrijf. "Ik had vanaf het begin de wens om ook een vestiging te openen in Amsterdam."

'Hele miljonair-gebeuren interesseerde me geen reet'
Schrijfster en actrice Elle van Rijn schreef het levensverhaal van Jerry Winkler. De jongen die jarenlang op straat zwierf en er opeens achter kwam dat zijn vader miljonair was. Het zette zijn leven radicaal op z'n kop. Wat hem het meest stak was dat mensen hem als zwerver compleet negeerde. Het was voor Jerry niet alleen maar kommer en kwel toen hij op straat leefde. "Ik zag het ook als een soort sport om goed voor mezelf te zorgen." Hoewel hij blij is met het geld, zou al het geld willen inruilen om zijn vader te zien. "Het hele miljonair-gebeuren interesseerde me geen reet." Nog steeds kijkt hij nuchter naar de berg poen. "Geld helpt een handje maar of je daar echt gelukkig van wordt. Volgens mij kun je alleen maar elkaar gelukkig maken." Toch heeft hij lang niet al het geld van zijn vader gekregen. "Mijn vader zou veertig tot tachtig miljoen hebben gehad. Ik moest mensen vertrouwen en dat was lastig omdat ik van de straat kwam. In het laatste half jaar van zijn leven is vier keer zijn testament veranderd." Toch is hij tevreden. "Ik ben uit de schulden gekomen en heb een prachtige vrouw."

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste filmpjes van de dag.

Liedje Johnny en Jan is lekkere meedeiner
Nog een maandje te gaan dus en dan moedigen we allemaal onze jongens weer uit volle borst aan. En dus is een flink deel van de Nederlandse artiesten de studio ingedoken in de hoop die ene knoepert van een WK-hit te scoren. Ook Jan Smit en Johnny de Mol doen een duit in het zakje. De spelers van Oranje kwamen zelf met het idee om een WK-liedje uit te brengen. Zij hielpen ook met de tekst. Johnny had hier wel oren naar. "Ik dacht: waarom niet? De twee J's." Voor Jan moet het wel een geintje blijven. Een lekkere meedeiner.

'Liedje Jan en Johnny wordt een hit'
Henkjan Honing is hoogleraar muziekcognitie. Hij bestudeert hoe mensen naar muziek luisteren. Grote vraag is natuurlijk of het Johnny en Jan gelukt is om een WK-hit te maken. Henkjan is positief gestemd. "Het liedje bevat alle ingrediënten om een hit te worden."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Touriya Haoud, Elle van Rijn, Jan Smit, Johnny de Mol, Jan Geluk en HenkJan Honing te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 88 werd uitgezonden op woensdag 14 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - RTL4 stopt met

  RTL4 stopt met

  3-3-2019

  Model en actrice Touriya Haoud is in Nederland voor de opening van haar PR-kantoor in Amsterdam en ze vertelt in hoeverre ze over een definitieve terugkeer nadenkt. Jan Smit en Johnny de Mol vertellen over de WK-hit …
  Lees verder
 • - Vernieuwt met Twan Huys van start

  Vernieuwt met Twan Huys van start

  3-9-2018

  Model en actrice Touriya Haoud is in Nederland voor de opening van haar PR-kantoor in Amsterdam en ze vertelt in hoeverre ze over een definitieve terugkeer nadenkt. Jan Smit en Johnny de Mol vertellen over de WK-hit …
  Lees verder
 • - O'G3NE in terugkijken

  O'G3NE in terugkijken

  4-3-2017

  Model en actrice Touriya Haoud is in Nederland voor de opening van haar PR-kantoor in Amsterdam en ze vertelt in hoeverre ze over een definitieve terugkeer nadenkt. Jan Smit en Johnny de Mol vertellen over de WK-hit …
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten