Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 92

Aflevering 92

RTL Late Night

20-5-2014

| 2913 x bekeken | 0 reacties
6
Schaatskampioen Sven Kramer komt langs en vertelt over zijn wisseling van coach. Hij stapt namelijk over naar de schaatsploeg van Jac Orie. Cabaretier Guido Weijers schuift aan om te vertellen over zijn kandidaatstelling voor de Europese verkiezingen en filmmaker William Spaaij vertelt over zijn avonturen op het filmfestival in Cannes.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Sven Kramer: Jac Orie was mijn eerste keus
Nederlands succesvolste schaatser ooit, Sven Kramer, wisselt van coach. Met Gerard Kemkers won hij maar liefst 7 Olympische medailles, waarvan 3 gouden. Na een succesvolle samenwerking van 9 jaar is het tijd voor iets anders. Sven Kramer stapt over naar de ploeg van Jac Orie.

Guido Weijers: Ik ben het economisch denken een beetje beu
Waar Guido Weijers op het podium z'n grappen in rap tempo de revue laat passeren, is hij bloedserieus als het op het behoud van de aarde aankomt. Daarom is hij bij Europese Verkiezingen van aan staande donderdag één van de lijstduwers voor de Partij van de Dieren. Niet omdat -ie experimenten op snoezige konijntjes nou zo schandalig vindt, maar omdat hij de aardbol belangrijker vindt dat een groeiende economie.

Zilla: Ik ging zelf in mijn leugen geloven
Een photoshopje hier, een filtertje daar. Een online leugentje om bestwil is zo gemaakt! De 25-jarige Zilla van den Born toonde met haar eindexamenproject aan hoe makkelijk je de werkelijkheid kunt manipuleren, door te doen alsof ze vijf weken door Zuidoost-Azië aan het reizen was. Vanuit haar appartement in Amsterdam deed ze verslag van haar 'reis' door Thailand, Cambodja en Laos. "Ik ging zelf in mijn leugen geloven", vertelt ze aan Humberto.

Achter de schermen met William Spaaij in Cannes
Acteur en filmmaker William Spaaij zat met een schorre stem aan tafel in RTL Late Night. Hij heeft er een paar dagen Cannes opzitten. William maakte voor ons een filmpje van achter de schemen tijdens het grote filmfestival daar.

William Spaaij doet goede zaken in Cannes
Filmmaker William Spaaij is net terug van het filmfestival in Cannes. Het was een indrukwekkende week voor William. Niet alleen werd zijn korte film No Guts vertoond op het festival, hij heeft ook nog eens vette deals gesloten! Aan tafel werd hij vergezeld door Johnny Kraaijkamp die in bijna al zijn films een hoofdrol vertolkt. Hij kan inmiddels wel de 'muze' van William genoemd worden.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste filmpjes van de dag.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 92 werd uitgezonden op dinsdag 20 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!