Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 55

Aflevering 55

RTL Late Night

7-11-2014

| 2501 x bekeken | 0 reacties
7
Armin van Buuren is te gast. Miljoenen fans wereldwijd weten de muziek van de dj te waarden. Maar over welke plaatjesdraaiers is Armin zelf enthousiast? Mark van Eeuwen komt vertellen over het nieuwe programma 'Vliegende Hollanders', maar iedereen is natuurlijk ook benieuwd naar verhalen achter zijn laatste acteerklussen. Vanaf 19 november draait Tim Oliehoeks verfilming van het beroemde boek Wiplala van Annie M.G. Schmidt in de bioscopen. Acteur Geza Weisz speelt de hoofdrol van het tien centimeter kleine toverventje. Hoe hebben de mannen dit project aangepakt?

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Nick en Simon: Voorlopig geen Songfestival
Of Nick en Simon het niet zien zitten, een keer naar het Eurovisie Songfestival? Nou, ze willen wel, maar de zangers zitten tot over hun oren in de optredens. Bovendien wordt er na Anouk en The Common Linnets, en nu dan Trijntje, wel wat van je verwacht en dat realiseren de heren zich maar al te goed.

'Geweldig dat Anouk nieuwe trend heeft gezet'
Paul de Leeuw is positief gestemd over het nieuws dat Trijntje Oosterhuis ons land volgend jaar gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfetsval in het Oostenrijkse Wenen. "Er valt nu iets te halen, niemand denkt meer: waarom zou ik meedoen. Dat wordt touren in Estland."

Zeven keer platina voor Armin van Buuren
Zijn wereldhit This is What It Feels Like is maar liefst zeven (7!) keer platina. Armin van Buuren kreeg het zevenvoudige edelmetaal vrijdagavond uitgereikt door Humberto Tan in RTL Late Night. Het nummer ging 150.000 keer over de toonbank. "Dit is echt bizar."

'Trijntje komt met sensationeel nummer'
Eric van Tijn is super enthousiast over de deelname van Trijntje Oosterhuis aan het Eurovisiesongfestival. "Als je meedoet aan het songfestival, moet je willen winnen en stuur je de beste artiest."

Goud voor Nick & Simon
Verrassing voor Nick en Simon vrijdagavond in RTL Late Night: het Volendamse duo kreeg een gouden plaat voor hun verzamelalbum Herinneringen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Mark van Eeuwen, Armin van Buuren, Annie M.G. Schmidt, Geza Weisz, Eric van Tijn, Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis en Paul de Leeuw te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 55 werd uitgezonden op vrijdag 7 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie