Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 35

Aflevering 35

RTL Late Night

27-2-2015

| 5495 x bekeken | 0 reacties
6
Nick Schilder interviewt superster Katy Perry. Live genieten van de stem van Jocelyn Brown. DJ Ronald Molendijk en dirigent Maurice Luttikhuis storten zich op een spectaculair project: Symphony31 DJ meets Orchestra. De cast van de jeugdfilm 'Alles Mag' met hun Emmy Kids Award.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Jocelyn Brown: Muziekwereld is een hel
Jocelyn Brown heeft heel wat wereldhits op haar naam staan, maar de muziekindustrie is volgens haar een regelrechte hel. "Het is een hel", zegt Jocelyn. "Ze halen je binnen en dan willen ze je veranderen."

Toos en Henk 27 februari
De actualiteit volgens cartoonduo Toos en Henk.

The Dress: Is de jurk zwart met blauw of goud met wit?
Het was het gesprek van de dag op de sociale media: The Dress. Is hij 'ie zwart met blauw, of toch goud met wit? Hoe komt het dat iedereen een andere kleur ziet? "Kleur is een verzinsel. Welke kleur ons brein bedenkt, hangt van veel factoren af", zegt professor Visuele Waarneming Victor Lamme. "Het licht valt niet goed op de jurk, daarom kan je het interpreteren in verschillende kleuren."

Nick Schilder zingt Katy Perry toe
Katy Perry is zonder enige twijfel een van de grootste sterren van dit moment. Nick Schilder zocht Katy op in Wenen voor een interview, maar hij greep ook nog even zijn kans om een moppie voor haar te zingen.

Jocelyn Brown: Ik bewonder Katy Perry
Katy Perry heeft een lange weg afgelegd voordat ze een wereldster werd. In een documentaire is te zien dat de superster op het punt staat om in te storten omdat ze oververmoeid is. Jocelyn Brown herkent als geen ander deze keerzijde van het sterrenleven. 'Je wilt huilen en vraagt je af of je het wel kunt, maar je moet", zegt ze tegen Humberto. "Ik bewonder haar. Ze is een bikkel. Ik geef haar alle energie en liefde als mogelijk."

Nick Schilder zenuwachtig voor interview Katy Perry
Katy Perry is zonder twijfel een van de supersterren van deze tijd. Momenteel toert ze door Europa met haar Prismatic World Tour. Fan Nick Schilder kreeg de kans om de diva te spreken in Wenen. "Het was heel gaaf en indrukwekkend om mee te maken. En leerzaam ook. Ik was heel zenuwachtig", zegt hij tegen Humberto.

Patrick Stoof: Ik heb een jurylid gekust
Vorige week schreef de film Alles Mag geschiedenis: het is de eerste Nederlandse jeugdfilm die ooit een Emmy Award won! Acteur Patrick Stoof was door het dolle heen met de winst van de Emmy. "Ik heb zelfs een jurylid gekust", zegt hij tegen Humberto.

Lars Jennissen: Je moet jezelf verdrietig maken
Vorige week schreef de film Alles Mag geschiedenis door als eerste Nederlandse jeugdfilm ooit een Emmy te winnen. De regisseur Steven Wouterlood wist meteen dat Lars Jennissen de hoofdrol moest krijgen. De 14-jarige kan zonder enige moeite een huilen voor een emotionele scène.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ronald Molendijk, Maurice Luttikhuis, Nick Schilder en Patrick Stoof te gast. Door Jocelyn Brown werd er opgetreden in deze uitzending van RTL Late Night. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 27 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!