Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 33

Aflevering 33

RTL Late Night

25-2-2015

| 1965 x bekeken | 0 reacties
5
De politieke maand van Jan Jaap van der Wal gaat over Griekenland. Vader-dochterboek van Bert en Hannah Wagendorp. Drone-hobbyist Coen Swijnenberg, drone-specialist Marcel van Gelderen en luchtrecht deskundige Walter Parlevliet praten over de onbekende drones die in Parijs zijn gesignaleerd.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van woensdag 25 februari
Luuk Ikink met het leukste nieuws en de meest hilarische fragmenten van de dag. Met vandaag: de bezetting van het Amsterdamse Maagdenhuis en het verkiezingsfeestje van VVD-politicus Mark Verheijen.

Toos en Henk 25 februari
De actualiteit volgens cartoonduo Toos en Henk.

Vincent: Restaurator keek ineens in kont van mummie
Van Japan en China tot Rusland en Amerika: de afgelopen week werd het boeddhabeeld waar een mummie in zit wereldnieuws. Maar de mummie werd al in 1997 ontdekt. "De restaurator haalde plank eraf en toen hij de rol weghaalde keek hij ineens de kont van de mummie", zegt Vincent tegen Humberto.

Vincent ontrafelt geheimen mummie in boeddhabeeld
Van Japan tot Amerika: de afgelopen week werd het boeddhabeeld waar een mummie in zit wereldnieuws. Hoe komt die mummie in het beeldje terecht? "Hij heeft eerst twee eeuwen lang in een tempel gezeten, zonder enige bedekking. Pas in de veertiende eeuw maakten ze een beeld van hem. Hij had een hele hoge status", zegt conservator Vincent van Vilsteren.

Jan Jaap van der Wal doet het op z'n Grieks
Cabaretier Jan Jaap van der Wal neemt elke maand een politieke kwestie onder de loep. Deze keer bespreekt hij op humoristische wijze de problemen rondom Griekenland.

Jan Jaap: Angela Merkel de koningin van Europa
Met de problemen in Griekenland wordt volgens Jan Jaap van der Wal duidelijk wie er de echte macht heeft in Europa: Angela Merkel.

Drone vliegt door studio RTL Late Night
Iedereen in de studio van RTL Late Night moest vanavond een helm op. De reden: er vloog een drone door de studio.

Marcel: Drones boven Parijs beetje raar
Parijs is al twee dagen in de ban van onbekende drones die in het holst van de nacht boven bekende gebouwen vliegen. Is het een publiciteitsstunt of moeten we ons zorgen maken? "Het is wel een beetje raar, maar ook weer niet. Drones worden veel verkocht, ook in Parijs", zegt drone-specialist Marcel van Gelderen.

Coen maakt spectaculaire beelden met drone
Parijs is al twee dagen in de ban van onbekende drones die in het holst van de nacht boven bekende gebouwen vliegen. Dj Coen Swijnenberg heeft zelf een drone en maakte spectaculaire beelden tijdens zijn wintersportvakantie.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Jaap van der Wal, Coen Swijnenberg, Angela Merkel en Mark Verheijen te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 25 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie