Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 31

Aflevering 31

RTL Late Night

23-2-2015

| 2027 x bekeken | 0 reacties
8
Ierse singer-songwriter Gavin James treedt op. Aan Kolonel Jan Swillens wordt de vraag gestel of 'American Sniper' klopt.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Jan Swillens: American Sniper is realistisch
Jan Swillens: American Sniper is realistisch De veelbesproken film American Sniper greep vannacht tijdens de Oscars net naast de grote hoofdprijzen. De film gaat over een beroemde scherpschutter, maar hoe realistisch is deze film? Volgens Kolonel Jan Swillens komt het in de buurt van de werkelijkheid. "Het laat zien hoe erg oorlog is en hoe ellendig geweld is. Het geeft een goed inzicht hoe hij ermee worstelt. De dilemma's zijn heel herkenbaar", zegt Kolonel Jan Swillens, Commandant Korps Commandotroepen tegen Humbero.

De Headlines van maandag 23 februari
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de meest hilarische fragmenten van de dag. Met vandaag: een awkward moment tijdens de Oscars en het jaarlijkse fotomoment van de koninklijke familie in Lech.

Nederlandse sniper: American Sniper geeft mooi inkijkje
De veelbesproken film American Sniper greep vannacht tijdens de Oscars net naast de grote hoofdprijzen. De film gaat over een beroemde scherpschutter, maar hoe realistisch is deze film? "Het is een mooi moment om een inkijkje te krijgen van het doen en laten van een sniper", zegt een Nederlandse scherpschutter die uit veiligheidsoverwegingen onherkenbaar in beeld is gebracht.

Jan Kooijman: Ik dacht dat ik dood ging
Jan Kooijman is al sinds zijn elfde fan van Julianne Moore. De actrice won vannacht na vier eerdere nominaties dan eindelijk een Oscar, voor beste actrice in Still Alice. Jan kreeg een aantal jaren geleden zelfs de kans om zijn idool te ontmoeten. "Ik dacht natuurlijk dat ik dood ging. Ik mocht haar voor Boulevard interviewen", zegt Jan trots.

Jan Kooijman: Julianne Moore heeft mijn hart veroverd
Na 4 keer eerder genomineerd te zijn geweest sleepte Julianne Moore vannacht eindelijk een Oscar in de wacht als beste actrice in Still Alice. Jan Kooijman is sinds zijn elfde fan van Julianne, hij is dan ook door het dolle heen. "Het is mijn oudste fetisj. Ze heeft mijn hart veroverd", zegt Jan tegen Humberto.

Onbekende dode Watersnoodramp krijgt gezicht
Vandaag werd bekend dat het Nederlands Forensisch Instituut na 62 jaar het eerste tot nu toe onbekende slachtoffer van de watersnoodramp in 1953 heeft ge´dentificeerd na DNA-onderzoek. Sinds 2012 zijn er onbekende doden opgegraven om ze alsnog een naam te geven. "Het is een cadeau", zegt nabestaande Ad de Bel, zijn moeder werd ge´dentificeerd.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Kooijman en Julianne Moore te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 31 werd uitgezonden op maandag 23 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen Úcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!