Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 26

Aflevering 26

RTL Late Night

18-2-2019

| 685 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Nicky Romero duikt wederom de studio in met David Guetta
Nicky Romero en 'grandfather' van de elektronische dansmuziek, David Guetta, hebben wederom hun krachten gebundeld. Afgelopen vrijdag hebben ze hun nieuwe track uitgebracht: Ring The Alarm. "We maken wat we tof vinden en we zien wel waar het gedraaid wordt."

Zo maakt Nicky Romero zijn muziek
"Het ziet er eenvoudig uit, maar het is wat moeilijker", vertelt Nicky Romero terwijl hij laat zien hoe een nummer wordt opgebouwd. Hij zit samen met allerlei dj's in een WhatsApp-groep. Hierin worden nummers en demo's gedeeld en ontstaan volgens Nicky Romero mooie samenwerkingen uit.

Lex in de regio: pissebedden als middel tegen hooikoorts?
Verslaggever Lex Uiting is in het regionale nieuws gedoken. Met vandaag: een eerbetoon aan zieke Prins Carnaval uit Horst, blunder in marketingfilmpje Den Bosch, ontvoerders tuinkabouter melden zich en zijn pissebedden echt het middel tegen hooikoorts?

Sanne Vogel is terug met prachtige jeugdfilm na heftig jaar
Een heftig jaar voor Sanne Vogel waarin ze na een zwangerschap van vier maanden haar kind verloor. Ze is nu weer helemaal terug met de prachtige jeugdfilm Zomer Zonder Mama. Sanne: "Het thema van deze film is voor mij belangrijk."

Week van Fien: Russian Doll en tweede seizoen Soof
Elke maandag deelt Fien Vermeulen haar ideale avond vol films en series met ons in de Week van Fien, met deze week: de bejubelde nieuwe Netflix-serie Russian Doll, het tweede seizoen van Soof en de laatste Oscar-tip van Fien: BlacKkKlansman.

Pietje Tomassen - Mama
Pietje Tomassen (10) zingt het nummer 'Mama' van Heintje (Hein Simons). Pietje staat op 16 maart in de finale van Holland's Got Talent.

Pietje Tomassen: 'Ik wil gewoon altijd een spotlight op mij hebben'
De tienjarige Pietje Tomassen heeft met zijn deelname aan Holland's Got Talent de harten van de kijkers veroverd. Op 16 maart staat Pietje in de finale van de talentenshow. "Ik word nu continu op straat herkend. Dat wilde ik ook altijd, dus dat is een droom die uitkomt. Ik wil gewoon altijd een spotlight op mij hebben."

Trump wil dat Europa 800 IS-strijders berecht: 'Duivels dilemma'
President Donald Trump wil, nu IS is verslagen, dat Europese landen hun IS-strijders ophalen en gaan berechten. Nederland moet veertig IS-strijders terugnemen. Peter Plasman: "Het gaat niet om de vraag of we risico lopen, maar welk risico. Welk risico is het best beheersbaar?" Sinan Can: "Het is een duivels dilemma."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Peter Plasman, Sanne Vogel, Sinan Can en Hein Simons te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op maandag 18 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie