Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 238

Aflevering 238

RTL Late Night

13-12-2017

| 688 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Tim Knol & Ricky Koole - Christmas Time Is Near
Tim Knol en Ricky Koole zingen Christmas Time Is Near van The Stanley Brothers.

Prachtige onontdekte kerstliedjes
Sommige kerstliedjes heb je al zó vaak gehoord dat je ze nooit meer wil horen. Maar er zijn ook prachtige nog onontdekte kerstliedjes die de moeite waard zijn om naar te luisteren volgens Popkenner Leo Blokhuis en zangeres Ricky Koole.

Bijzondere boodschap van Freek Vonk voor Jan van Hooff
De Nederlandse apenonderzoeker Jan van Hooff is dit jaar vijftig jaar te zien op televisie. Groot bewonderaar van hem, Freek Vonk heeft daarom een speciaal berichtje voor hem.

Prachtige terugblik Jan van Hooff samen met Mama aap
Vijftig jaar geleden brak de Nederlandse apenonderzoeker Jan van Hooff internationaal door; een mooie aanleiding om hem eens uitgebreid in het zonnetje te zetten!

Thijs Zonneveld: "Doping Froome geen verrassing"
Chris Froome, de grootste wielrenner van zijn generatie, is tijdens de laatste Ronde van Spanje positief getest, zo bleek vanochtend. Grote kans dat Froome zijn eindzege moet inleveren én een fikse schorsing krijgt.

"Je moet gewoon jezelf blijven"
Emile Roemer geeft een wijze les over het voeren van een debat

Emile Roemer stopt als SP-leider: "Ik had rusteloze nachten"
Emile Roemer heeft vanmorgen aangekondigd dat hij stopt als SP-leider. En dat besluit hield hem al langer bezig dan vandaag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Emile Roemer, Frans de Waal, Jan van Hooff, Leo Blokhuis, Maarten Ducrot, Ricky Koole, Thijs Zonneveld, Freek Vonk en Tim Knol te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 238 werd uitgezonden op woensdag 13 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie