Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 242

Aflevering 242

RTL Late Night

19-12-2017

| 1211 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Lisa Lois zingt 'A little bit of Christmas'
Het was dit jaar vroeg Kerst voor Lisa Lois! Haar jingle-bellende single 'A little bit of Christmas' stoomde binnen enkele dagen na release de iTunes-hitlijst op om in no-time te belanden op de eerste plaats

Handige tips voor de feestdagen
Huisarts Tamara de Weijer vertelt alles over hoofdpijn en ze geeft praktische tips voor de gezellige december dagen, want wat kunnen we doen tegen die ellendige katerhoofdpijn?

''Ik ben trots op het hele team''
In de RAI verzamelde tout sportief Nederland zich gisteravond voor de bekendmaking van de paralympiër, sportman, de sportvrouw en het sportteam van het jaar. Reporter Défano was aanwezig en interviewde de sportvloeg van het jaar.

De toekomst: een economie met alleen bitcoins?
Een van de oprichters van bitcoin.com liet vandaag weten het vertrouwen in zijn eigen project volledig te hebben verloren. Hij heeft inmiddels al zijn virtuele munten verkocht. Mark Koster is journalist en komt deze week met het boek "Hoe word ik een bitcoinmiljonair", waarvoor hij een half jaar in deze schimmige wereld dook.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Reneé Soutendijk, Victor Reinier en Mark Koster te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 242 werd uitgezonden op dinsdag 19 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie