Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 235

Aflevering 235

RTL Late Night

8-12-2017

| 674 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De medley van Carlo, Danny, Martijn en Buddy!
The Christmas Show komt er weer aan en een deel van de cast geeft alvast een voorproefje met dit optreden.

''Dit is een droom die uitkomt''
Op 23 en 24 december wordt de Amsterdamse Ziggo Dome opnieuw omgetoverd tot een heus winterwonderland voor The Christmas Show. Dit jaar staat de succesvolle familieshow in het teken van 's werelds meest geliefde kerstverhaal: A Christmas Carol van Charles Dickens. Carlo Boszhard schreef mee aan het script en de liedjes in de show en Danny de Munk speelt Fred, de neef van de vrekkige Scrooge

Lorrèn trad op voor de president van Ghana
Volkomen onbekend zijn en toch gevraagd worden door de president van Ghana om op zijn feest te komen zingen. Het gebeurde de 25-jarige Lorrèn. Vanuit het niets kreeg de zangeres een mailtje kreeg met de vraag of ze even wilde afreizen naar het West-Afrikaanse land.

Peter Pannekoek: ''Het mag op het randje zijn''
Vorig jaar werd Gordon volkomen afgemaakt in het tv-programma The Roast. Gisteravond ging Giel Beelen op de grill. Negen bekende Nederlanders, waaronder Peter Pannekoek, hadden hun messen geslepen om hem he-le-maal kapot te maken.

Een quizje over de serie Friends
De superpopulaire serie Friends wordt vanaf 1 januari met alle 236 afleveringen op Netflix gezet. Radio-dj Mattie Valk en presentatrice Gwen van Poorten zijn superfans en kennen elke aflevering uit het hoofd!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Carlo Boszhard, Danny de Munk, Giel Beelen, Peter Pannekoek en Gwen van Poorten te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 235 werd uitgezonden op vrijdag 8 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie