Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 236

Aflevering 236

RTL Late Night

11-12-2017

| 768 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

''Het is een hele weg naar de top''
Nederland heeft sinds vandaag drie restaurants met drie Michelinsterren. Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen heeft zijn felbegeerde derde ster eindelijk binnen. Het Zeeuwse restaurant heeft al sinds 1984 twee Michelinsterren.

Helga van Leur presenteert nog één keer het weer
Onbegaanbare wegen, onophoudelijke sneeuwval en code rood voor bijna heel Nederland. Het heftige winterweer houdt Nederland vandaag in de ban. Weervrouw Helga van Leur kon vandaag haar geluk niet op!

Rico Verhoeven reageert op de discussie rondom de wedstrijd
Een ware titanenstrijd: dat was het gevecht om de wereldtitel tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. De Nederlander was in de afgelopen jaren onverslaanbaar en in een kolkend Ahoy was het uiteindelijk ook Verhoeven die in de laatste ronde de beslissende tikken uitdeelde. Toch geven mensen hun eigen racistische draai aan deze wedstrijd met de Marokkaan.

''We hebben altijd hoop gehouden als familie op een afloop zoals deze''
Een grote doorbraak in de coldcase-zaak van Milica van Doorn. Een 47-jarige man uit Zaandam is aangehouden voor de verkrachting en moord op de toen negentienjarige vrouw. De politie kwam de man op het spoor toen hij weigerde aan een grootschalig DNA-onderzoek in de Turkse gemeenschap deel te nemen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Helga van Leur, Jonnie Boer, Peter R. de Vries en Rico Verhoeven te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 236 werd uitgezonden op maandag 11 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie