Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 23

Aflevering 23

RTL Late Night

24-9-2014

| 2796 x bekeken | 0 reacties
7
Gerdi Verbeet werkte mee aan het boek 'Voorzitter!' dat vol staat met handige tips voor een succesvolle vergadering. Ze komt over het boek vertellen. Ook Annebel Keijzer is te gast. Op 17 juli 2014 verloor ze haar grote zus Karlijn, die aan boord was van de noodlottige vlucht MH17. In de maanden erna is Annebel trotser dan ooit op haar steun en toeverlaat.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van dinsdag 24 september
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste fragmenten. Vandaag onder meer: hip tuinieren, een bijzonder trouwportret en een gefrustreerde bejaarde.

Gerdi Verbeet: Altijd zelfbeheersing houden
Nederlanders staan erom bekend dat ze bijzonder veel tijd doorbrengen in vergaderingen. Oud-Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet komt met tips en trucs om al die vergaderingen zo goed mogelijk te leiden. "Je moet zodanig voorzitten dat mensen vergeten dat je er bent, dat je alleen maar helpt."

Journalist Bud Wichers over situatie IS
Camerajournalist Bud Wichers was in SyriŽ en Irak en maakte van dichtbij mee hoe strijdende partijen daar tegen IS vechten. Nu Nederland F16's gaat inzetten, legt Bud uit wat de Nederlandse piloten daar kunnen verwachten.

'Gangsteroorlog steeds groter risico voor burgers'
Misdaadjournalist John van den Heuvel over de vergissingen in het criminele circuit, waardoor nu ook onschuldigen slachtoffer worden van de al twee jaar durende Amsterdamse gangsteroorlog. "Het gaat van kwaad tot erger, de politie mag nu wel eens met resultaten komen."

John: Tijd dat politie resultaten boekt
De liquidatiegolf in het Amsterdamse criminele circuit heeft nu ook een willekeurig slachtoffer geŽist. De 30-jarige Stefan Eggermont werd deze zomer doodgeschoten in Amsterdam, maar nu blijkt dat Stefan waarschijnlijk alleen maar dezelfde auto had als het eigenlijke doelwit. Zijn weduwe, Janke Verhagen, blijft ontredderd achter. Misdaadjournalist John van den Heuvel over de vergissingen in het criminele circuit. "Het wordt tijd dat de politie met resultaten komt, anders zullen deze criminelen zich onaantastbaar blijven wanen."

In deze uitzending van RTL Late Night was Gerdi Verbeet te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 24 september door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie