Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 27

Aflevering 27

RTL Late Night

30-9-2014

| 3973 x bekeken | 0 reacties
6
In 2015 is het twintig jaar geleden dat Guus Meeuwis doorbrak met de hit 'Het Is Een Nacht'. Hij komt langs om over zijn carrière te praten. Journalisten Wouter Laumans en Marijn Schrijver vertellen het inside-verhaal van de roekeloze Mocro Maffia.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Guus Meewis - Nergens Goed Voor
Guus Meeuwis zingt Nergens Goed Voor van De Dijk onder begeleiding van de New Cool Collective Big Band.

Guus Meeuwis - Opzij
Guus Meeuwis zingt onder begeleiding van de New Cool Collective Big Band Opzij van Herman van Veen.

Guus Meeuwis haalt alles uit de kast in jubileumjaar
Guus Meeuwis viert zijn 20-jarig jubileum met een nieuw album. Hollandse Meesters, heet het. Een ode aan vertolkers van het Nederlands lied. Op 17 oktober wordt het nieuwe album in het Rijksmuseum gepresenteerd. Ook komt de zanger met een tv-programma samen met Johnny de Mol, opent hij een tijdelijk restaurant en treedt hij op in Londen.

De headlines van dinsdag 30 september
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de meest hilarische fragmenten, Met vandaag onder andere: Darth Vader doet mee aan verkiezingen in Oekraïne.

'De Mocro Maffia is de politie te snel af'
Journalisten Wouter Loumans en Marijn Schrijver schreven het boek Mocro Maffia over een oorlog in de onderwereld. Maak je deel uit van de roekeloze Mocro Maffia, dan is het een kwestie van schieten of geschoten worden.

'Iedereen was bang voor Rida Bennajem'
Leeftijd zegt helemaal niets in de onderwereld. De 19-jarige Rida Bennajem wordt gevreesd door velen. "Iedereen was bang voor hem, hij had een enorme reputatie", zegt journalist Marijn Schrijver. "Hij deinst er ook niet voor terug om zijn vuurwapen op 50 meter voor zijn huis te gebruiken."

'Afperser wil spel spelen met John de Mol'
De afperser van John en Linda de Mol wilde een spelletje spelen. "Meneer de Mol, u houdt toch van spelletjes? Ik meen dat u zich bekommert om het welzijn van uw zus en kinderen", schreef hij in zijn brieven volgens misdaadverslaggever Peter R. de Vries.

'Linda's kinderen mochten niet alleen naar school'
De kinderen van Linda de Mol kregen ook te maken met de afpersingen van de familie. "Ze mochten bijvoorbeeld niet alleen naar school, naar een verjaardagspartijtje of op de fiets naar voetballen, dat moest allemaal onder toezicht gebeuren", zei Peter R. de Vries.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Guus Meeuwis, Wouter Laumans, Herman van Veen, John de Mol, Johnny de Mol, Peter R. de Vries, Linda de Mol en Marijn Schrijver te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 27 werd uitgezonden op dinsdag 30 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie