Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 20

Aflevering 20

RTL Late Night

19-9-2014

| 3535 x bekeken | 0 reacties
8
Berget Lewis, Pearl Jozefzoon en AÔcha Gill geven ons alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten van de musical 'Dreamgirls'. Kees Moeliker zal de winnaars van de Ig Nobelprijzen voor 'onwaarschijnlijk' onderzoek bespreken. Monic Hendrickx gaat een nieuwe uitdaging aan. Ze komt hier uitgebreid over vertellen. De internet sensatie Enzo Knol schuift aan. Hij vertelt hoe het hem lukt met zijn zelf gecreŽerde reality serie zo'n schare fans voor zich te winnen.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Nachtgroet: premier Mark Rutte
De nachtgroet van rapper Lange Frans aan premier Mark Rutte.

Monic: Live optreden zorgt voor extra stress
Monic Hendrickx, bij velen bekend als Carmen van Walraven uit de bloedstollende tv-serie Penoza, gaat een nieuwe uitdaging aan! In het theaterstuk Homebody duikt de actrice in de rol van een westerse moeder en huisvrouw die verblind door verlangen, avontuur en romantiek afreist naar Kabul.

'Ig Nobelprijs is nu een eer'
Vannacht werden de Ig Nobelprijzen (parodie op de echte Nobelprijs) uitgereikt op de Universiteit van Harvard uitgereikt voor tien onderzoeken waar men 'eerst om moet lachen, maar die ook aan het denken zetten'. De Nederlander Kees Moeliker won deze prijs in 2003 voor zijn onderzoek naar 'necrofiele homoseksualiteit' bij de eend.

Enzo Knol: Na gebroken arm explodeerde het op YouTube
Ruim een jaar geleden begon de 21-jarige Enzo Knol met vloggen en inmiddels trekt hij met zijn eigen reallifesoap 180.000 kijkers per dag. Deze internetsensatie vertelt hij hoe het hem lukt met zijn zelf gecreŽerde reality serie zo'n schare fans voor zich te winnen.

Moeder Enzo blij dat hij uit huis is
Ruim een jaar geleden begon de 21-jarige Enzo Knol met vloggen en inmiddels trekt hij met zijn eigen real life soap 180.000 kijkers per dag. In zijn filmpjes haalt hij ook allerlei grapjes uit met zijn vriendin en moeder. Ma Knol is blij dat Enzo inmiddels uit huis is, want om sommige geintjes kon ze echt niet lachen.

De Headlines van vrijdag 19 september
Luuk Ikink met de leukste nieuwtjes en meest hilarische filmpjes van de dag. Met vandaag: daar moet je nou net niet in vallen en lachen zonder te lachen.

Talentenshows het opstapje voor Dreamgirls
Berget Lewis, Pearl Jozefzoon en AÔcha Gill geven ons alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten in de theaters. Dreamgirls is geÔnspireerd op het leven en muziek van The Supremes. Garantie voor een feestje!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Berget Lewis, Kees Moeliker, Monic Hendrickx, Pearl Jozefzoon, Lange Frans en Mark Rutte te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 19 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie