Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 19

Aflevering 19

RTL Late Night

6-2-2014

| 1846 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste fragmenten van de dag.

'Sporters moeten zich durven uitspreken'
Morgen gaan de Olympische Spelen in Sotsji van start. Oud schaatsers Ben van der Burg en Barbara de Loor zullen regelmatig aanschuiven om hun licht te laten hun licht schijnen over de prestaties van onze sporters. Maar er is ook een puntje van kritiek. Zo vindt Ben van der Burg dat onze sporters zich moeten uitspreken tegen de homowet van Poetin. "De hele wereld kijkt naar ze, je moet nu een statement maken, nu heeft het impact."

'De Russen gaan verrassen'
Morgen is het zover, dan gaan de Olympische Spelen in Sotsji eindelijk van start. Oud schaatsers Ben van der Burg en Barbara de Loor zullen regelmatig aanschuiven om hun licht te laten hun licht schijnen over de prestaties van onze sporters. Zelf hebben ze ook genoeg Olympische ervaring. Barbara de Loor ligt nog steeds wakker van haar verprutste 1500 meter tijdens de Spelen in Nagano. "Je hebt er vier najaar voor gewerkt, het is het hoogste wat je kan halen." En die Russen hè, onderschat ze niet...

In deze uitzending van RTL Late Night waren Barbara de Loor en Ben van der Burg te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 19 werd uitgezonden op donderdag 6 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie