Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 198

Aflevering 198

RTL Late Night

9-11-2016

| 1127 x bekeken | 0 reacties
6
Deze uitzending staat geheel in het teken van de Amerikaanse verkiezingsuitslag. Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten en Myrthe Hilkens, Michiel Vos en Rick Nieman bespreken deze 'onverwachte' uitkomst. Rapper Diggy Dex is verbijsterd door de verkiezingsuitslag en zingt het nummer 'Morgen komt het goed'. D66-fractievoorzitter Alexander Pechtold voelt zich beroerd door de zege van Trump. Als een van de weinigen voorspelde Rob Heilbron de winst van Donald Trump.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Trump is unstoppable
Tegen alle verwachtingen in is Donald Trump de nieuwe president van Amerika geworden. Rob Heilbron voorspelde als een van de weinigen zijn winst. Vanmorgen werd de vlag in huize Heilbron dan ook direct uitgehangen toen zijn voorspelling werkelijkheid werd.

De onverwachtse overwinning van Trump
Vooraf werd Hilary Clinton als grote favoriet gezien, maar toch is Donald Trump tegen alle verwachtingen in de nieuwe Amerikaanse president geworden. Vrijwel alle opiniepeilers zaten ernaast. Hoe kan dat?

Overlevende Bataclan voelt zich beledigd
Een jaar geleden overleefden de vier vrienden Ferry, Bob, Frank en Dexter de terroristische aanslag op concertzaal Bataclan. Dexter heeft een heldere boodschap: laat je het leven niet ontnemen en laat je niet bangmaken door zoiets.

Overlevende Bataclan: "Al drie maanden geen slaap zonder pillen"
Op 13 november 2015 overleefden de vier vrienden Ferry, Bob, Frank en Dexter de terroristische aanslag op concertzaal Bataclan. Nu, een jaar later, vertellen de mannen hoe hun leven na die dramatische dag is veranderd.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Alexander Pechtold, Michiel Vos, Myrthe Hilkens en Rick Nieman te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 198 werd uitgezonden op woensdag 9 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie