Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 195

Aflevering 195

RTL Late Night

4-11-2016

| 3238 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Jan Kooijman, Noortje Herlaar en Henriėtte Tol vertellen vertellen over de nieuwe Nederlandse film 'De Zevende Hemel'. -Boswachter Arjan Postma onderzocht met Michiel Vos de natuur in miljoenenstad New York.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Humberto wil een programma met Arjan Postma
Humberto Tan krijgt tijdens de show opeens een idee. Hij wil samen met boswachter Arjan Postma een nieuw programma maken om te kijken naar dieren die je niet in de stad verwacht.

Humberto: "Ik vond het zo mooi!"
Jan Kooijman, Noortje Herlaar en Henriėtte Tol vertellen over de nieuwe Nederlandse film 'De Zevende Hemel'. Hij vertelt dat hij erg onder de indruk was van de film en het niet droog hield.

"Ze sleurde mij de hele studio door!"
Jan Kooijman en Noortje Herlaar spelen samen in de nieuwe Nederlandse film 'De Zevende Hemel'. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en die chemie spat ook van het scherm.

"Willem Holleeder gaat hier op reageren"
Vanaf dit weekend ligt het boek 'Judas' van Astrid Holleeder over haar broer Willem in de winkel. John van den Heuvel bespreekt de consequenties van het boek.

"Nederlanders willen hun drol bekijken"
Arjan Postma doek in Central Park in de wereld van wasberenpoep. Hij vertelde ook een bijzonder feitje over de toiletgewoontes van Nederlanders.

De virals van vrijdag 11 november 2016
Marieke Elsinga bespreekt het belangrijkste nieuws en laat de leukste filmpjes van de dag zien.

"Hij is de verrader, jij niet"
Isa Hoes vertelt op indrukwekkende wijze over de worsteling van de familie van Willem van Holleeder toen ze besloten tegen hem te getuigen. Astrid Holleeder heeft het leven met haar broer Willem beschreven in het boek 'Judas'.

"Ze vindt het heel erg wat ze doet"
Isa Hoes heeft de zus van Willem Holleeder, Astrid, ontmoet op een geheime locatie. Isa was diep onder de indruk van de humor en kracht van Astrid, die het boek 'Judas' schreef over het leven met haar broer.

"Ik ga bidden dat mijn vader doodgaat"
In het boek 'Judas' van Astrid Holleeder gaat het ook over de vader van Willem Holleeder. Ook hij blijkt een gewelddadig verleden te hebben. Isa Hoes vertelt hoe Astrid het leven met haar vader beschrijft.

Isa Hoes leest voor uit 'Judas' van Astrid Holleeder
Astrid Holleeder heeft het boek 'Judas' geschreven om het leven met haar broer Willem Holleeder te beschrijven. Isa Hoes leest voor uit het indrukwekkende en aanstootgevende nawoord.

Isa Hoes: "Dit is gewoon echt waar? Wow!"
Ook Isa Hoes heeft het boek 'Judas' van Astrid Holleeder gelezen. Ze kan zich niet voorstellen hoe het leven met Willem Holleeder zou moeten zijn.

Jessica Villerius: "Het is een beklemmend boek"
Jessica Villerius vindt 'Judas' van Astrid Holleeder een ongekend spatzuiver boek. In 'Judas' doet de zus van Willem Holleeder feiten uit de doeken doet over het leven met haar broer Willem Holleeder.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Arjan Postma, Henriėtte Tol, Jan Kooijman, Michiel Vos, Noortje Herlaar, Isa Hoes, Jessica Villerius en John van den Heuvel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 195 werd uitgezonden op vrijdag 4 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie