Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 197

Aflevering 197

RTL Late Night

8-11-2016

| 775 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Michiel Vos, Myrthe Hilkens en Rick Nieman bespreken de eerste resultaten van de Amerikaanse verkiezingen. -Marieke Kolder en Jovan Mous namen ontslag bij de politie om in Zambia stropers op te sporen. -Gerard Ekdom over 'oorwurmen': liedjes die de hele dag in je hoofd blijven zitten.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Deze liedjes krijg je nooit meer uit je hoofd!
Oorwurmen heten ze, liedjes die in je hoofd opduiken en dan blijven plakken. Radiomaker Gerard Ekdom legt uit waarom juist deze liedjes in je hoofd blijven zitten en deelt een paar goede oorwurmen met ons.

Marieke en Jovan gebruiken politieskills om stropers op te sporen
Marieke Kolder en Jovan Mous gooien het roer om. Donderdag vertrekken ze voorgoed naar Zambia om zich aan te sluiten bij Game Rangers International en hun politieskills te gebruiken bij het opsporen van stropers.

De virals van dinsdag 8 november 2016
Heel irritant als je vriendin naast je zit in de auto en alleen maar bezig is met haar telefoon. Deze jongen heeft daarvoor een oplossing gevonden...

Toblerone eten: je deed het al die tijd verkeerd!
Een reep Toblerone is heerlijk, maar de juiste manier om hem te eten wist je waarschijnlijk niet. Marieke laat zien hoe je de reep moet eten.

"Dat is de natte droom van elke journalist"
De Amerikaanse verkiezingen verslaan in Nederland heeft hij al een paar keer gedaan. Maar dé natte droom van Rick Nieman is toch wel om de Amerikaanse verkiezingen te verslaan in Amerika.

"Deze verkiezingen zijn een grote oorwurm: het zit in je hoofd en komt er niet uit"
Nog een paar uur en dan zijn de verkiezingen voorbij. Michiel Vos is blij als ze achter de rug zijn.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gerard Ekdom, Michiel Vos, Myrthe Hilkens en Rick Nieman te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 197 werd uitgezonden op dinsdag 8 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie