Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 192

Aflevering 192

RTL Late Night

1-11-2016

| 2312 x bekeken | 0 reacties
8
Met in deze uitzending: -Meesteroplichter Frank Abagnale is te gast. Over zijn leven werd een film en een musical gemaakt. -Michiel Vos en Anna Nooshin onderzochten het stemgedrag van de Amerikaanse vrouw. -Kickbokser Rico Verhoeven blikt vooruit op zijn gevecht tegen Badr Hari. -André van Duin brengt een album uit met liedjes van Wim Sonneveld en treedt op.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

André van Duin - Margootje
André van Duin sluit de uitzending af met het Nederlandse nummer Margootje.

Meesterfraudeur onthult zijn werkwijze
Hij vloog zonder pilotendiploma, gaf in 25 landen valse cheques uit, deed zich voor als kinderarts en belandde uiteindelijk in de gevangenis. Nu werkt hij al meer dan 40 jaar als fraude-expert, ook voor de Amerikaanse FBI. Kortom: wie is de man achter het verhaal van Catch Me If You Can? Dat is Frank Abagnale en vanavond zit hij bij Humberto aan tafel.

Wordt Hilary Clinton benadeeld door haar man?
Het is bijna zover: de Amerikaanse verkiezingen. Daarom ging Anna Nooshin op bezoek bij Michiel Vos in New York. Samen proberen zij antwoord te krijgen op de vraag waarom een hoop mensen niet op Hilary Clinton zullen stemmen.

Housewarming van Justin Bieber in Amsterdam
Vorige week kocht Justin Bieber een stulpje van 24,5 miljoen euro op de Dam in Amsterdam. Natuurlijk hoort daar een housewarming bij!

Badr Hari: "Ik sla hem gewoon total loss"
Vandaag stonden kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven voor het eerst tegenover elkaar. Tijdens de persconferentie voor hun grote gevecht op 10 december welteverstaan. Zal Badr Hari dan wereldkampioen Rico Verhoeven van de troon stoten?

In deze uitzending van RTL Late Night waren André van Duin, Anna Nooshin en Michiel Vos te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 192 werd uitgezonden op dinsdag 1 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie