Uitzending
RTL Consult - Voorjaar 2010 aflevering 12

Voorjaar 2010 aflevering 12

RTL Consult

19-4-2010

| 1299 x bekeken | 0 reacties
6
Nieuws
Vrouwen aan de pil leven mogelijk langer
Miljoenen voor reuma-onderzoek
Glaucoom beter te behandelen
Mogelijkheid om op een natuurlijke manier beter met stress om te gaan

Gewicht
De afgelopen weken hebben we Frank, Claudia, Ingrid en Paul gevolgd. Allemaal hadden ze hun eigen redenen om af te willen vallen. Vandaag zien we hoe het met ze gaat en hoever ze nog van hun streefgewicht af zitten Alle kandidaten gebruiken een hulpmiddel als extra steun in de rug. Uiteraard in combinatie met een goed dieet op advies van diëtiste Lenny

Chronisch
Als kind kreeg Erica last van huidproblemen en rond haar 25ste kwamen daar ook gewrichtsproblemen bij. Uiteindelijk werd duidelijk dat ze artritis psoriatica heeft, een aandoening die huidproblemen én gewrichtsklachten geeft. De klachten hebben Erica er nooit van weerhouden een zo normaal mogelijk leven te leiden. Ze loopt ieder jaar de Vierdaagse en heeft al een paar jaar zangles. Zingend is de Vierdaagse iets makkelijker vol te houden!

Body Reset
De afgelopen weken hebben we Sandra, Eddy, Carin, het jonge stel Amber en Laurens en de vriendinnen Esther en Angelique gevolgd. Allemaal ‘bankhangers’ die toe waren aan een gezondere leefstijl. We zien hoe Duco ze allemaal aan het werk heeft gezet en hoe het ze is bevallen.

Je darmen spelen ook een grote rol bij je gezondheid. Het is dus heel belangrijk om je darmgezondheid in de gaten te houden. Als je tips wil over wat je het beste kunt eten en drinken om je darmen gezond te houden, ga dan naar www.darmgezondheid.nl

Deze uitzending van het programma RTL Consult met de titel Voorjaar 2010 aflevering 12 is uitgezonden op maandag 19 april door RTL4. De presentatie was in handen van Vivian Slingerland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie