Uitzending
RTL Consult - Voorjaar 2011 Aflevering 2

Voorjaar 2011 Aflevering 2

RTL Consult

7-2-2011

| 1785 x bekeken | 2 reacties
6
Voor veel jonge meiden komt er zon moment aan, dat ze aan de pil willen. Maar hoe pak je dat aan? En hoe kies je nou de pil die het beste bij je past? Je kunt hier zelf ook heel veel over opzoeken, voordat je naar je huisarts toe gaat.

Monique Blom is 26 en doktersassistente. Toen ze 13 was, kreeg ze een ongeluk tijdens gymles. Sinds het ongeluk heeft ze chronische pijn in haar rug en benen. Inmiddels is ze al 4 keer aan haar hernia geopereerd. Maar de pijn blijft. Het valt niet mee om daarmee te leven. Monique hoopt dan ook dat ze een neurostimulatie behandeling kan ondergaan.

Henrike Wessels heeft last van extreem veel overgeven tijdens haar vroege zwangerschap. Zij voelt zich constant misselijk en kan haar eten niet binnen houden. Hierdoor kreeg zij last van verminderde eetlust en uitdrogingsverschijnselen. Bij opname in het ziekenhuis bleek dat zij ondervoed was. Met sondevoeding via Sorgente, kan zij thuis weer op krachten komen.

Deze uitzending van het programma RTL Consult met de titel Voorjaar 2011 Aflevering 2 is uitgezonden op maandag 7 februari door RTL4. De presentatie was in handen van Vivian Slingerland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!