Uitzending
RTL Consult - Voorjaar 2010 aflevering 11

Voorjaar 2010 aflevering 11

RTL Consult

12-4-2010

| 1256 x bekeken | 0 reacties
6
Nieuws
Twee kinderen is beste voor gezondheid
Minimaal vier koffie per dag goed voor hart
Migraine beter te behandelen

Gewicht
Vorige week maakten we kennis met Ingrid, een vrouw van 47 in de overgang. Ze is de laatste paar jaar erg aangekomen en wil daar nu iets aan gaan doen. Dietiste Lenny neemt haar mee naar de markt om te laten zien welke producten ze het beste kan kopen en wat ze echt moet laten liggen.

De afgelopen weken hebben we regelmatig gekeken hoe het met Claudia gaat. Zij wil voor haar huwelijk graag een paar kilo kwijt en vandaag zien we hoe ze op zoek gaat naar de perfecte trouwjurk. Een jurk waarin, uiteraard, haar nieuwe slanke figuur het beste uitkomt!

Als je meer wilt weten over de capsules die Ingrid en Claudia gebruiken ga dan naar alli.nl/WhatIsAlli/. Kijk voor het boekje met gezonde en lekkere recepten op alli.nl/StarterGuide/

Chronisch
Op zijn 49ste kreeg Piet last van zijn gewrichten. Uiteindelijk werd de diagnose Reumato´de Artritis gesteld. Helaas ging het langzamerhand steeds slechter met Piet en kwam hij zelfs thuis te zitten. Toen hij in aanraking kwam met de juiste behandeling voor zijn ziekte ging het snel beter met en tegenwoordig is hij dagelijks te vinden op de boerderij van zijn dochter en schoonzoon. Daar verzorgt hij, samen met zijn kleindochter, de paarden.

Meer informatie over Reumato´de Artritis is te vinden op www.reumatoideartritis.nl en www.reumafonds.nl

Een reuma zelftest is te vinden op www.gezondheidsplein.nl/testjezelf/1021/Reuma-zelftest.html

Wil je meer weten over het thuis laten bezorgen van medicijnen ga dan naar www.apotheekzorg.nl

Body Reset
Vorige week maakte het jonge stel Amber en Laurens al kort kennis met de sport Pencak Silat. Omdat ze graag gezonder willen gaan leven hadden ze de hulp van Personal Coach Duco ingeroepen. Vandaag gaan ze met hem aan de slag om deze vechtsport onder de knie te krijgen.

Je darmen spelen ook een grote rol bij je gezondheid. Het is dus heel belangrijk om je darmgezondheid in de gaten te houden. Als je tips wil over wat je het beste kunt eten en drinken om je darmen gezond te houden, ga dan naar www.darmgezondheid.nl

Deze uitzending van het programma RTL Consult met de titel Voorjaar 2010 aflevering 11 is uitgezonden op maandag 12 april door RTL4. De presentatie was in handen van Vivian Slingerland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie