Uitzending
RTL Boulevard - 12-12-2023

12-12-2023

RTL Boulevard

583 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jennifer Aniston geeft eerste interview na dood Matthew Perry. -Jeroen van der Boom wil de allergrootste pianobar van Nederland creëren. -Vandaag dient de zaak over vermoorde prostituee uit Oekraïne. -Hoe groot is de kans dat Joost Klein het Songfestival gaat winnen?

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jennifer Aniston blikt terug op laatste gesprek met Matthew Perry
Bijna twee maanden na het overlijden van haar Friends-collega Matthew Perry vertelt Jennifer Aniston voor het eerst meer over het verlies van haar tegenspeler en zeer goede vriend. In een interview met het Amerikaanse Variety blikt ze terug op de moeilijke periode van de afgelopen weken en laat ze weten enkele uren voor zijn dood nog contact met hem te hebben gehad.

Geheime sixpack wordt onthuld tijdens Men's Health-feest: 'Trots'
Het magazine Men's Health bestaat 25 jaar en dat werd gisteravond groots aangepakt. In aanwezigheid van een aantal bekende spierbundels die de afgelopen jaren de cover sierden, werd onthuld van welke bekende Nederlander die enorme sixpack is, die op het speciale jubileum nummer mag prijken. Onze eigen fitboy Donny Roelvink peilde de feeststemming.

Rechtszaak moord op prostituee begint pijnlijk: 'Bittere teleurstelling'
Sander K. wordt ervan verdacht dat hij vorig jaar augustus een Oekraïense vrouw zou hebben gewurgd en daarna in stukken zou hebben gehakt. Hij ontslaat vanochtend, vlak voor het begin van de zitting, zijn eigen advocaat. Met als gevolg dat de zaak helaas moet worden uitgesteld. Een verschrikking voor de nabestaanden, die speciaal uit het oorlogsgebied waren overgekomen.

Nu al boze reacties op deelname Joost Klein: 'Wel een probleem'
Nadat gisteren bekend werd, dat Joost Klein Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, is menig fan druk aan het speculeren geslagen. Ook de bookmakers zijn al aan het gokken, op welke plek we zullen eindigen? En dat terwijl er nog maar 6 van de 37 of 38 acts bekend zijn.

Maxime Meiland reageert op aantijgingen: 'Ik hou me rustig'
Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de man, die door Maxime Meiland van verkrachting wordt beschuldigd, aangifte tegen haar gaat doen wegens smaad en laster. Volgens de man is het een valse beschuldiging. Op Radio 538 vertelt ze vanmiddag tegen Frank Dane hoe het nu met haar gaat.

Serious Christmas wordt massaal afgebrand: 'Achterlijk programma'
Dat sommige nieuwe tv-programma's mislukken is helaas een feit, maar bij de NPO gaat het de laatste maanden wel érg vaak mis. Ook het nieuwe dagelijkse NPO3-programma 'Serious Christmas' doet de wenkbrauwen behoorlijk fronsen. Want behalve dat er bijna geen kip kijkt, kunnen de kenners er met hun verstand niet bij wáárom de publieke omroep deze bagger uitzendt.

Jeroen van de Boom geeft voorproefje van The Pianoman: 'Een droom'
Precies over een jaar opent rasentertainer Jeroen van der Boom de grootste pianobar van Nederland in Ahoy tijdens zijn nieuwe feest: The Pianoman. Vandaag trapt ie af en dat doet hij, zoals Jeroen is, heel bescheiden, door juist de allerkleinste bruine kroeg op te tuigen en nietsvermoedende voorbijgangers spontaan een afzakkertje te laten scoren.

Leco geeft zijn ultieme cadeautips: 'Hiermee maak je elke vrouw blij'
Nu de meeste kerstbomen wel zijn opgetuigd, zoals ook hier, en overal een gezellige kerststemming hangt, komt er die vraag waar je misschien acuut van in de stress schiet: wat voor cadeau's leg je onder de boom? En even snel langs de drogist, daar kom je niet mee weg, maar een beauty-kerstcadeau is altijd een goed idee. Wij hebben leuke tips voor je, dus mannen, broers, en vriendjes en buurmannen; let op!

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 12 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie