Uitzending
RTL Boulevard - 31-12-2018

31-12-2018

RTL Boulevard

266 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Guido Weijers neemt in zijn oudejaarsconference geen blad voor de mond
Guido Weijers kijkt op geheel eigen wijze terug op het afgelopen jaar en doet dat op de valreep van 2018 net even wat anders dan voorgaande jaren.

Ronald blikt met Glennis Grace terug op haar American Dream
Als zesjarig meisje staat Glennis Grace al op de bhne, maar pas dit jaar weet de in Amsterdam geboren en getogen zangeres de Nederlandse grenzen te overschrijden. In America's Got Talent schopt ze het tot de finale en dat is pas het begin.

Voor deze sterren steken we dit jaar een kaarsje op
Oudjaarsdag is ook een dag waarop we denken aan de mensen die niet meer bij ons zijn. Mies Bouwman, Koos Alberts, Avicii en Anneke Grnloh. Allemaal mensen die we ons zullen blijven herinneren.

Bekend Nederland fileert de schandalen van 2018
In 2018 ging het lang niet alle BN'ers het voor de wind. De vuile was werd buiten gehangen, er werd flink gelogen en hier en daar werd zelfs de wet overtreden. Er was genoeg te beleven dus met de sterren dit jaar.

Peter R. de Vries kijkt terug op zaak Nicky Verstappen
DNA-onderzoek gaat steeds verder en dat blijkt. Dit jaar werden meerdere cold cases heropend en met succes. Met als bekendste zaak die van Nicky Verstappen.

Filemon Wesselink luidt het jaar uit met Olympische held Kjeld Nuis
Begin dit jaar kennen alleen de echte schaatsfanaten Kjeld Nuis, maar al snel maakt de topsporter zich onsterfelijk wanneer hij twee keer goud bij elkaar schaatst op de Olympische spelen in Pyeongchang. En die podium plaats zet zijn leven flink op z'n kop.

De hoogtepunten van 2018: RTL Boulevard blikt terug
Ophef over RTL Late Night, het mega succes van de Luizenmoeder, kritiek op Eva Jinek's buik en heel veel transfers naar SBS en RTL. We kunnen dus wel stellen dat 2018 een veel bewogen jaar was op de beeldbuis.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 31 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie