Uitzending
RTL Boulevard - 30-12-2018

30-12-2018

RTL Boulevard

262 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Helemaal hip: vliegen met een privéjet
Als superster ben je natuurlijk in het bezit van een privejet. Steeds vaker worden deze vliegtuigen gebruikt en zelfs voor de gewone burger wordt deze luxe manier van reizen toegankelijk.

Lachend het jaar uit met Beau en Luuk in Fout & Nieuw
Naast de oliebollen, champagne en vuurwerk is er een nieuw ingredient voor oudjaars-avond. Het knetterende TV programma Fout & Nieuw met onze eigen Beau en Luuk.

Soundos schittert in Comedians Of The World
Binnenkort kunnen Martijn, Soundos en Rayen nergens meer over straat, want vanaf 1 januari zijn ze over de hele wereld te zien bij de meer dan 130 miljoen Netflix gebruikers in Comedians Of The World.

Jennifer Lopez ligt in de clinch met paparazzifotograaf
Een paparazzifotograaf wil geld zien van Jennifer Lopez omdat ze een foto van hem heeft gebruikt. Het gaat om maar liefst 130.000 euro, en dat voor een kiekje waar ze zelf nooit om heeft gevraagd.

Connie Witteman niet langer samen met liefje Eugène van Dun
Het is over en uit tussen Connie Witteman en Eugène van Dun, zo melden de twee vandaag in een persbericht. Het stel zou in goed overleg hebben besloten de relatie te beëindigen. Maar toen wij Eugène vanmiddag spraken, hoorden we een héle andere kant van het verhaal.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 30 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie