Uitzending
RTL Boulevard - 1-1-2019

1-1-2019

RTL Boulevard

450 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dit zijn d voedseltrends van 2019
We willen maar 1 ding: gezond eten. Goed nieuws, want Lot Beukers laat aan onze cheesecake-koningin Miljuschka zien dat een taart ook gezond kan zijn.

Postcodekanjer valt in Glimmen
Terwijl heel Nederland lekker ligt uit te brakken op de bank staat de Postcodeloterij klaar om traditiegetrouw weer met miljoenen te gaan strooien. Wij maken bekend op welke postcode de kanjer dit jaar is gevallen.

Michael van Gerwen: 'Ik ben gewoon de beste'
Voor darter Michael van Gerwen kan 2019 niet spannender beginnen. Vanavond gaat hij voor zijn derde wereldtitel. Wij peilen de kansen met Barney.

Geschokte reacties op dood rapper Feis
Er vielen afgelopen Oudejaarsavond maar ook 's nachts verschillende doden, waaronder rapper Feis. Bekenden van hem reageren geschokt op zijn dood.

Onze sterren gaan het nieuwe jaar knallend in
De sterren hebben Oud en Nieuw ingeluid met de nodige bubbels en oliebollen. Maar een beetje ster doet dat niet in Nederland, maar in een ver, exotisch oord.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 1 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie