Uitzending
RTL Boulevard - 2-1-2019

2-1-2019

RTL Boulevard

369 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tim Oliehoek: 'Kevin Spacey is eigenlijk al veroordeeld'
Kevin Spacey was een jaar geleden een van de grootste acteurs in Hollywood. Totdat zijn naam wordt genoemd in meerdere seksueel misbruikzaken. Maandag moet hij zich verantwoorden voor de rechter.

Frank Dane heeft in alle vroegte het stokje overgenomen van Edwin Evers
Frank Dane heeft maanden uitgekeken naar vandaag. Vanochtend nam hij het stokje over van Edwin Evers met zijn ochtendshow op Radio 538. Bridget was er heel vroeg bij.

Vader Abraham teleurgesteld in De Slimste Mens
Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, is teleurgesteld in Maarten van Rossem. Het knorrige jurylid van De Slimste Mens maakte in het programma duidelijk dat hij geen fan is van het Smurfenlied. En dat pikt de liedjesschrijver niet.

De Oranjes zijn nog steeds niet verhuisd naar hun nieuwe stekje
Het heeft jaren geduurd: de renovatie van Huis ten Bosch. Toch zijn koning Willem-Alexander en zijn gezinnetje nog steeds niet verhuisd.

De moord op Gianni Versace vastgelegd in spannende Netflix-serie
Het eerste seizoen van An American Crime Story gaf een inkijkje in de rechtszaak tegen O.J. Simpson. Het tweede seizoen duikt in de moord op Gianni Versace.

Winnaars van de Postcodeloterij kunnen het vaak nog niet bevatten
Stel je voor: op nieuwjaarsdag komt de rode truck van de Postcodeloterij je straat in gereden. Winnaars van deze enorme bedragen kunnen het vaak nog maar niet bevatten.

Michael van Gerwen werd na winst meteen door Mark Rutte gebeld
Michael van Gerwen wist gisteren voor de derde keer wereldkampioen darten te worden. Natuurlijk gaat zo'n heugelijk moment niet zomaar voorbij: de darter werd meteen gebeld door de Minister-President.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 2 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie