Uitzending
RTL Boulevard - 28-6-2021

28-6-2021

RTL Boulevard

319 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rob Stenders weer dolblij om weer terug te zijn bij Radio Veronica
Rob Stenders (56) heeft als nieuwe zenderbaas van Radio Veronica flink de bezem door de programmering gehaald. Voor zijn eigen Bonanza is ook ruimte ingeboekt, en vandaag was de eerste dag. We spraken hem

Cursisten furieus op lesprogramma Lil' Kleine: 'Willen geld terug'
Hoewel Lil' Kleine (26) afgelopen zomer tientallen jonge cursisten nog een hoop succes belooft bij de 'Street Academy', is er nu bijna een jaar later vooral een berg teleurstelling. De studenten eisen nu, samen met hun ouders, hun duizenden euro's terug, waardoor de rapper voor de verandering misschien eens flink moet dokken in plaats van cashen...

BN'ers bloednerveus voor nieuwe seizoen van De Slimste Mens
Op sportuitzendingen na, zijn er in de zomer weinig programma's die scoren behalve 'De Slimste Mens'. Zelfs als de mussen van het dak vallen kijken we nog massaal naar BN'ers die verrassend slim zijn ůf zichzelf toch 'n beetje hebben overschat. Over twee weken start de nieuwe serie en we kijken vast vooruit naar 't verse blik BN'ers dat hiervoor is opengetrokken.

Is een verzoening tussen William en Harry nabij?
Deze week zou het de 60e verjaardag van Lady Di zijn en ter ere daarvan komen haar zonen William (39) en Harry (36) weer eens samen, donderdag wordt namelijk een speciaal standbeeld onthuld. Dat is natuurlijk hťt moment voor de broers om hun strijdbijl te begraven, maar die verzoening lijkt er nog niet bepaald in te zitten....

Langverwachte vervolg The Croods ťindelijk in de bios te zien
De bioscoopagenda loopt weer lekker vol. Vanaf woensdag wordt het langverwachte vervolg van 'The Croods' aan het lijstje toegevoegd. En dat belooft veel goeds, want voor deel 2 over de prehistorische familie opzoek naar een nieuw leven, wordt in Amerika de bioscoopdeur plat gelopen.

Peter R. de Vries: 'Ik geloof niks van uitspraken Willem Holleeder'
Een spannende dag vandaag in het hoger beroep dat Willem Holleeder (63) heeft aangespannen om zijn levenslange gevangenisstraf aan te vechten. Opnieuw worden de in het geheim gemaakte opnames van zijn zussen Astrid (55) en Sonja afgespeeld in de rechtszaal.

Wolter Kroes kijkt teleurstellende wedstrijd met Danny de Munk
Gisteravond stond Oranje tegenover TsjechiŽ in de achtste finale van het EK. Traditiegetrouw stuurden we Wolter Kroes (52) op pad met zijn snackcorner en deze keer keek hij met collega en vriend Danny de Munk (51) naar de - tja - nogal dramatische wedstrijd met zeer teleurstellende afloop.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 28 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie