Uitzending
RTL Boulevard - 30-8-2013

30-8-2013

RTL Boulevard

1221 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Koefnoen viert honderdste uitzending
Paul Groot en Owen Schumacher zijn al sinds 2004 op de buis te zien met hun programma Koefnoen waarin geen BN'er wordt gespaard. Morgen start het twaalfde seizoen vol nieuwe persiflages waarin misschien ook Geer en Goor weer hun opwachting maken.

Babybezoek bij boer Jan
Sinds begin augustus zijn boer Jan en zijn Monika de trotse ouders van dochter Liselore. Voor RTL Boulevard de hoogste tijd om op babybezoek te gaan.

Obama's hebben een nieuw gezinslid
De Oranjes hebben hond Skipper, William en Kate hebben Lupo en sinds kort kwispelt in het Witte Huis de nieuwste aanwinst Sunny rond. Royals en presidenten hebben al sinds jaar en dag gezelschap van de trouwe viervoeters, maar ze treden sinds kort pas echt op de voorgrond.

Ik Hou van Holland klaar voor nieuw seizoen
De zaterdagavond staat vanaf morgen weer bol van de oer Hollandse gezelligheid. Ik hou van Holland is terug, met nieuwe spelletjes maar wel met de oude vertrouwde Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis.

Andrea Casiraghi stapt in huwelijksbootje
De Casiraghi's zitten momenteel met zijn allen in Saint-Tropez. Niet voor een leuke strandvakantie maar voor een bruiloft. Morgen gaat Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline, trouwen met Tatiana Santa Domingo.

John de Mol werkt aan nieuw project
Mediamagnaat John de Mol werkt aan een nieuw project.

Prins William verruilt luiers voor de marathon
Prins William heeft het maar druk. Behalve zijn werk bij de Royal Air Force en baby George verschonen heeft 'ie ook zijn koninklijke taken weer opgepakt. Vandaag gaf hij het startschot bij een marathon en Kate was ook van de partij.

Dan Karaty wordt weer vader
Dan Karaty en zijn vrouw Natasha verwachten in november hun tweede kindje. Of het een meisje of jongen wordt is nog een verrassing voor de twee maar n ding is zeker: hij of zij krijgt in ieder geval dansschoentjes.

Prins Bernhard jr. heeft kanker
Gisteravond kwam er een schokkend bericht binnen over prins Bernhard. De zoon van prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven heeft lymfeklierkanker. Dat is na het recente overlijden van prins Friso natuurlijk een enorme schok. Hij is niet de eerste in de familie met kanker. Pieter van Vollenhoven had al te kampen met huidkanker.

Circustheater Scheveningen viert feest
Het circustheater in Scheveningen is in twintig jaar tijd uitgegroeid tot het musicalwalhalla van Nederland. Dat is natuurlijk reden voor een feestje.

Sylvie en Sabia: bitchfight der voetbalvrouwen
Elk geheim dat Sylvie ooit aan Sabia heeft toevertrouwd, ligt op straat. Met een vriendin als deze heb je geen vijanden nodig. Dat werd allemaal pijnlijk duidelijk in het interview dat Bild gisteren publiceerde. Het imago van Sylvie als toegewijde voetbalvrouw ligt aan duigen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op vrijdag 30 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie