Uitzending
RTL Boulevard - 3-9-2013

3-9-2013

RTL Boulevard

1114 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ruud Gullit met vriendin Maggie bij Voetbalgala
De complete voetbalwereld verzamelde zich gisteravond op de rode loper voor studio 21 voor het jaarlijkse Voetballer van het Jaar Gala. En wie verschenen daar tot ieders verbazing samen op de rode loper? Ruud Gullit en zijn Maggie.

Ruud Gullit straalt met nieuwe liefde op Voetbalgala
De complete voetbalwereld verzamelde zich gisteravond op de rode loper voor studio 21 voor 't jaarlijkse Voetballer van 't Jaar Gala.

De Frogers camper niet uit te slaan
Rene Froger en zijn Natasja zijn al twee keer getrouwd, maar kunnen er geen genoeg van krijgen. Afgelopen zomer trokken ze er met de hele familie op uit naar Amerika, waar ze in Vegas nog een keer de geloften naar elkaar uitspraken.

Nieuw boek over Kate
Het sprookje van prins William en Kate begon tien jaar geleden toen ze elkaar per toeval leerden kennen op de St Andrews Universiteit. Dat dat helemaal geen toeval was weet bijna niemand, maar staat nu in het nieuwe boek "Kate: the Future Queen" van Katie Nicholl.

Sven Kramer zet moeder in het zonnetje
Achter elke sterke man staat een nog sterkere vrouw, luidt het gezegde. Sven Kramer kan dat beamen. De schaatser heeft heel zijn carrie`re kunnen vertrouwen op zijn steun en toeverlaat: mama Elli.

Koning opent HISWA
Nu koning Willem-Alexander weer lekker aan het werk is, kan een evenement wat in teken staat van water natuurlijk niet lang uitblijven!

Ruud Gullit straalt met nieuwe liefde op Voetbalgala
De complete voetbalwereld verzamelde zich gisteravond op de rode loper voor studio 21 voor 't jaarlijkse Voetballer van 't Jaar Gala.

Koning Albert erkent vermeende dochter niet
We hebben het er al een tijdje over: het interview met Sybille, de voormalig minnares van de Belgische Koning Albert. Vanavond wordt het pas uitgezonden, maar wij spraken alvast een Belgische journalist die er alles van weet!

Oma Jackson wist niets van problemen Paris
Na de dood van Michael Jackson, stapelen de problemen van de familie zich op. Rechtszaken, zorg voor de kinderen en de zelfmoordpoging van Paris. Nu vertelt mama Katherine Jackson alles over de helse periode.

Prinses Madeleine in verwachting
Eigenlijk zijn we nog maar nauwelijks bekomen van de geboorte van prins George, maar nu is er alweer een nieuwe koninklijke baby op komst!

Louis Talpe zwaait af
Gisterenavond werd het eindelijk officieel duidelijk: Louis Talpe verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op dinsdag 3 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie