Uitzending
RTL Boulevard - 4-9-2013

4-9-2013

RTL Boulevard

2048 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Exclusieve rondleiding met Gerard Joling door Ziggo Dome
Gerard Joling is zichzelf al aan het warmlopen voor zijn 'Lekker'- concerten in oktober. Omdat 'ie niet kan wachten tot het feest losbarst gaf hij ons alvast een exclusief kijkje achter de schermen in 't Ziggo Dome.

Ex Christian bevestigt affaire Sylvie
De soap rondom Sylvie van der Vaart gaat maar door. De ex-vrouw van een van de minnaars van Sylvie vertelt nu haar verhaal. Volgens deze vrouw had Sylvie daadwerkelijk een relatie met haar vriend Christian ten tijde van het huwelijk met Rafael.

Milika Peterzon blaast huwelijk af
Milika Peterzon heeft haar relatie met Jurgen Smit bee?indigd.

Honger lijden in Expeditie Robinson 2013
Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson belooft weer een klapper te worden. Dit jaar zonder Belgen, maar alleen bekende Nederlanders die proberen te overleven in de jungle. Alle remmen gaan weer los, want iedereen aast natuurlijk op de titel: Robinson 2013.

Documentaire Pink Panterbende in de maak
Dit weekend werd een lid van de beruchte Pink Panther-bende gearresteerd nadat hij in juli met veel geweld was ontsnapt uit een gevangenis in Zwitserland. Deze mysterieuze bende van hondsbrutale juwelendieven zou wereldwijd al voor meer dan 330 miljoen euro aan voornamelijk diamanten hebben gestolen.

Sylvia Broeders vecht voor eerherstel
Vijftien jaar lang werden Sylvia Broeders en haar gezin onterecht met de vinger nagewezen als de moordenaars van hun moeder en oma Mary Run en haar vriend Henk Oppentij. Nu de echte daders eindelijk achter slot en grendel zitten, vechten Sylvia en haar gezin voor eerherstel.

Geert Hoes openhartig over breuk
Geert Hoes is weer vrijgezel. Na anderhalf jaar heeft hij een punt gezet achter zijn relatie met Merel Coenraad.

Exclusief: opnames gesprek ex-minnares vriend Linda
Ja, je kan het bijna niet gemist hebben vandaag want het was all over the news: Linda de Mol zou bedrogen zijn door haar vriend Jeroen Rietbergen.

BN'ers razend enthousiast over show Ellen ten Damme
Koninklijk theater Carre? was gisteren he`t toneel voor de tweede editie van Cirque Stiletto. Na de jubelende reacties van de vorige editie was het spannend of Ellen ten Damme aan de hooggespannen verwachtingen kon voldoen.

Mainstreet ontmoet Selena Gomez
De jongens van MainStreet hebben nog steeds de tijd van hun leven. In april mochten ze al superster Justin Bieber ontmoeten, en gisteren stonden ze oog in oog met zijn aan-uit-vriendinnetje Selena Gomez!

Nikkie Lawalata vermist
Het onderzoek naar de vermiste Nikki Lawalata uit Amsterdam loopt nog steeds. De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op woensdag 4 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie