Uitzending
RTL Boulevard - 26-8-2013

26-8-2013

RTL Boulevard

2074 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jan Smit vader geworden van Senn
Jan Smit is afgelopen vrijdag opnieuw vader geworden..

Huwelijk Jennifer Ewbank
Jennifer Ewbank en Robin de Munk stelden hun huwelijk deze zomer twee maanden uit vanwege gezondheidsproblemen van Jennifers vader. Zaterdag kon er eindelijk dan toch getrouwd worden, met haar vader en broer John op de eerste rij.

Tommie Christiaan vader geworden van Lily Sophie
Tommie Christiaan en zijn vriendin Michelle Splietelhof zijn dit weekend trotse ouders geworden.

GTST Live fan-event
Nog zeven nachtjes slapen en dan barst seizoen nummer 24 van Goede Tijden, Slechte Tijden los. Afgelopen weekend vond tijdens 'GTST live' alvast de pre-party plaats.

Jan-Hein Kuijpers over filmpje mishandeling Eindhoven
Aanstaande woensdag is de uitspraak in de zaak van de kopschoppers in Eindhoven. Dat het filmpje zo snel gepubliceerd is door Justitie gaat volgens de advocaat van de jongste verdachte echt te ver.

Start RTL Late Night
Een spannende dag vandaag voor Humberto Tan, want vanavond presenteert hij voor het eerst RTL Late Night.

Boek Marianne Vaatstra van Simon Vuyk en Bauke
Deze week verschijnt het boek 'Marianne Vaatstra' van misdaad- en onderzoeksjournalist Simon Vuyk. Het is het aangrijpende verhaal van de strijd die Bauke Vaatstra jarenlang leverde met het Openbaar Ministerie om de zaak onder de aandacht te houden.

Huwelijk Michael Douglas & Catherine Zeta Jones op springen
Michael Douglas en Catherine Zeta Jones lijken nu toch echt uit elkaar te gaan. Na 13 jaar lief en veel leed te hebben gedeeld is de koek op.

Ruzie tussen John vd Heuvel en topadvocaat Nico Meijering
Een uitgebreid portret afgelopen zaterdag in De Telegraaf heeft voor heel wat ophef gezorgd tussen misdaadjournalist John van den Heuvel en topadvocaat Nico Meijering.

MTV Video Music Awards
De terugkeer van Lady Gaga, een onherkenbare porno-versie van Miley Cyrus en een rancuneuze Taylor swift. Geen MTV video-awards zonder een paar goede relletjes, en dit jaar was zeker geen uitzondering.

Ophef over oprichter Alpe d'Huzes
Terwijl duizenden mensen zich jaarlijks in het zweet werken tijdens de Alpe d'Huzes, declareerde oprichter Coen van Veenendaal in twee jaar tijd ruim twee honderdduizend euro. En daar is een hoop commotie over.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op maandag 26 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie