Uitzending
RTL Boulevard - 29-9-2018

29-9-2018

RTL Boulevard

535 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wie wint de spectaculaire finale van Dance Dance Dance?
Vanavond is het eindelijk zover: de spectaculaire finale van Dance Dance Dance. Gaan Holly Mae en Soy of Britt en Urvin er met de winst vandoor?

Mxima-couturier Claes Iversen toont zijn nieuwe pareltjes
Tout bekend Nederland reisde gisteravond af naar Goes. Daar presenteerde couturier Claes Iversen zijn nieuwe prinsessenjurken. Misschien zit er wel iets bij voor onze koningin die wel vaker jurken van de ontwerper draagt.

De boeren uit Boer zoekt Vrouw maken zich klaar voor hun dates
Morgen is het tijd voor de boeren om op date te gaan met hun vijf vrouwen of mannen. En dat belooft weer een hoop romantiek en ongemakkelijkheid op televisie.

John Williams staat met een show vol ondeugende deuntjes in het theater
Iedereen gaat los tijdens de theatershow van John Williams. Want de presentator brengt al je favoriete 80's en 80's hits naar het theater.

Piemels, sekspraatjes en rode oortjes op het LINDA.festival
Het blad LINDA. bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd tijdens het LINDA.festival. Verwacht geen saaie workshops en boodschappenkarretjes, maar rode oortjes.

Mag Volkert van der Graaf van zijn meldingsplicht af?
Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, kwam in 2014 al vrij, maar wil al een tijdje van zijn meldingsplicht af. Een kort geding daarover wist hij te winnen, maar het OM ging in hoger beroep. En daarover bestaat nu verontwaardiging.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 29 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie