Uitzending
RTL Boulevard - 30-9-2018

30-9-2018

RTL Boulevard

452 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Holly Mae Brood is de onbetwiste dancing queen
Gisteravond zagen 1,3 miljoen mensen hoe Holly Mae Brood en Soy Kroon het vierde seizoen van Dance Dance Dance overtuigend wisten te winnen. Holly is vandaag bij ons in de studio!

Robot Sophia is in ons land
Robot Sophia gaat op date met Will Smith, zit in alle Amerikaanse Late Night talkshows, maar ze is niet zo slim als ze er uit ziet. Dat merkt onze tech-expert Merijn Doggen.

69-jarige Jimi nog lang niet achter de geraniums
Dat je het allemaal nog mag meemaken op je oude dag: gehuldigd worden in je eigen woonplaats omdat je de Voice Senior hebt gewonnen! Vught stond vandaag op z'n kop voor de 69-jarige Jimi.

Rico Verhoeven laat de Johan Cruijff Arena op zijn grondvesten trillen
Rico Verhoeven laat zich gisteravond voor een miljoen kijkers weer van zijn sterkste kant zien en blijft de wereldkampioen kickboksen. Alle bekende fans hadden een topavond!

Simone: 'Ik had dit nooit en te nimmer verwacht'
Dat Simone een ster is, weten we maar al te goed. En het wordt eens tijd dat ze daar waardering voor krijgt in de vorm van... een lintje! Iets wat Simone amper kan geloven.

Simone Kleinsma in het zonnetje gezet
Simone Kleinsma is de onbetwiste grand dame van het Nederlandse toneel. Menig prijs mocht ze al in ontvangst nemen, maar wonder boven wonder ontbrak er nog steeds een koninklijk lintje in haar prijs-oeuvre. Tot zojuist.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 30 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie